Po dvikovos su ASVEL Prancūzijos klube „Basket“ įsižiebė koronaviruso židinys | kl.lt

PO DVIKOVOS SU ASVEL PRANCŪZIJOS KLUBE „BASKET“ ĮSIŽIEBĖ KORONAVIRUSO ŽIDINYS

  • 0

Plintanti COVID-19 infekcija sustabdė dar vieno Prancūzijos klubo darbo procesus. Šolė „Basket“ oficialiai pranešė, jog keliems komandos nariams buvo nustatytas apsikrėtimas koronavirusu, tarp jų – ir vyr. treneriui Ermanui Kunteriui.

Paskutiniąsias rungtynes Šolė komanda žaidė praėjusį savaitgalį su Vilerbano ASVEL, kada jau prasidėjus susitikimui paaiškėjo apie teigiamą varžovų vedlio Norriso Cole'o COVID-19 testo rezultatą.

Krepšininkas tuoj pat buvo išimtas iš rungtynių, tačiau tai negarantavo dvikovos dalyvių saugumo.

Pasirodžius žiniai apie COVID-19 išplitimą Šolė ekipoje, viešojoje erdvėje išstojo E. Kunterio dukra, išreiškusi nepasitenkinimą ASVEL klubu.

„Tėčiui Ermanui ir dar keliems komandoje nustatytas COVID-19 virusas, – rašė Roksan Kunter Ozkan. – Ar buvo verta žaisti, žinant, jog N. Cole'o testas buvo teigiamas?“

Prieš ASVEL – „Basket“ dvikovą Vilerbano ekipoje buvo nustatyti trys atvejai, kurių skaičius savaitės pradžioje šoktelėjo iki aštuonių. Į situaciją sureagavusi Eurolyga nukėlė abejas ASVEL rungtynes.

Šolė komanda apie situaciją klube informavo FIBA Čempionų lygą, mat prancūzai artėjantį trečiadienį namuose turėtų priimti Holono „Hapoel“ iš Izraelio.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS