Po pralaimėjimo – V. Šeškaus nusivylimas: sužaidėme blogiausias sezono rungtynes | kl.lt

PO PRALAIMĖJIMO – V. ŠEŠKAUS NUSIVYLIMAS: SUŽAIDĖME BLOGIAUSIAS SEZONO RUNGTYNES

  • 0

Jonavos „CBet“ (5-5) sulaukė po traumos sugrįžusių dviejų žaidėjų, tačiau pergalės tai neatnešė – 58:69 nusileista „Šiauliams-7bet“ (7-4).

Šeimininkų gretose į aikštę grįžo Emmanuelis Lecomte'as ir Evaldas Šaulys. Jie atitinkamai pelnė 13 ir 2 taškus.

„CBet“ strategas Virginijus Šeškus po susitikimo rėžė tiesiai šviesiai – Jonavos komanda tokių rungtynių šį sezoną dar neturėjo.

„Kažko tikėjausi, kad tokios rungtynės mums bus nelabai. Po dviejų savaičių pertraukos turėjome kartu gal tik tris treniruotes.

Galvoju, kad reikėjo neįvedinėti visų žaidėjų. Ir Šaulys matėme kaip įėjo, kiekvienas įėjimas mums kainavo labai daug. 17 minučių ir 5 klaidos...

Negalima sakyti, kad problema vienas žaidėjas, bet norėjome įtraukti juos į žaidimą, nes sakė, kad gerai jaučiasi. Dabar pagalvojus, gal ir geriau, kad rotacija būtų buvusi mažesnė. Tais tarpais, kai žaidė žmonės buvę prieš pertrauką, galvoju, kad mes atrodėme geriau.

Aišku, ir sėkmės pritrūko. Kai prisiveji ir gauni porą tritaškių, Stankevičiaus taškai tie tokie... Visur galima buvo apsiginti, padaryti.

Pirma pusė buvo labai nervinga, ir žaidėjai matėsi, kad diorginasi, aš irgi. Šiandien manau sužaidėme blogiausias sezono rungtynes. Sunku žaisti, kai turi realiai vieną aukštą žmogų. Perimetre nori išbandyti tuos žmones po traumų, nes vis tiek juos reikės įvesti.

Manyčiau, kad kitą savaitę vaizdas bus kitoks. Pažiūrėsime“, – atvirai kalbėjo Šeškus.

– Pirmoji akistata buvo labai rezultatyvi (93:87). Kas pasikeitė šiandien?

– Aš galvoju, kad nutiko pertrauka dviejų savaičių. Šiauliai tai bent penki prieš penkis pasižaidę, o mes, su vaikais, turėjome šešis žaidėjus.

Prieš tą pertrauką atrodo žaidžiame šešiese, pikenrolai, numetimas, laisvas žmogus meta. Šiandien kamuolys stovėjo. Vienas žaidėjas pabando, kitas, nepakrito tritaškiai.

23 klaidos. Rungtynes pradedame per 7 minutes 7 klaidos. Varžovas tikrai geras ir mus baudė.

– Ar labiausiai pritrūko šalto proto, kai priartėdavote?

– Aišku trūko. Tačiau jo nebuvo visas rungtynes. Gynyboje, išmetus Stankevičiaus tritaškius, mes daug ką įvykdėme. Tačiau puolimas neveikė absoliučiai.

– Kaip sekasi ieškoti naujo aukštaūgio?

– Nesiseka. Kalbi, kalbi ir dabar šnekam. Trūksta mums jo. Ketvirtoje pozicijoje turime vieną veteraną Kisielių ir kitą jauną žmogų. Mums tikrai reikia žmogaus, bet yra kaip yra.

Galime ir tokia sudėtimi žaisti. Šiauliuose dar turėjome Juaną Palaciosą ir tikrai geriau sužaidėme. Šnekėti galima labai daug. Norėčiau, kad tai būtų prasčiausios rungtynės, nes jos buvo tikrai prastos.

Kai žaidėjai pradeda klaidas daryti, aš pats įsiveliu į kalbas su teisėjais. Tačiau mes patys kalti, kad taip žaidžiame. Su žaidėjais pašnekėsime ir eisime į priekį.

– Kada sugrįžti turėtų Palaciosas?

– Pagal planą kitą savaitę jis turėtų žaisti. Vėl gi, tikėjausi tokių rungtynių. Galima net aukšto lygio žmogų įvesti po pusantro mėnesio.

Lecomte'as palyginus dar tikrai gerai atrodė, bet ant Evaldo tai tikrai matėsi. Jis jaučiasi labai gerai, bet matosi, kad kondicijos nėra. Žmogus gerai jaučiasi, norisi duoti šansus. Galvoju jam reikėjo įmesti pirmą metimą ir viskas būtų susitvarkę.

„Šiauliai-7bet“ strategas Antanas Sireika rungtynes apibūdino lakoniškai.

„Įvardinčiau vienu sakiniu – poatostoginės rungtynės. Tik mums geriau, kad mes laimėjome“, – sakė Sireika.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS