Po traumos sugrįžęs D. Sabonis pakartojo asmeninį NBA rekordą | kl.lt

PO TRAUMOS SUGRĮŽĘS D. SABONIS PAKARTOJO ASMENINĮ NBA REKORDĄ

  • 0

Domantas Sabonis dėl blauzdos traumos praleido dvejas rungtynes, tačiau šiąnakt grįžo su trenksmu.

Puolėjas per 28 minutes pelnė 13 taškų (4/11 dvit., 5/6 baudos), atkovojo 17 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 7 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą ir 4 kartus suklydo. Pasirodymą, galbūt, kiek apkartino išnaudotas asmeninių pražangų limitas.

Kaip bebūtų, 17 atkovotų kamuolių yra pakartotas Sabonio karjeros rekordas, o „Pacers“ rungtynes su Vašingtono „Wizards“ laimėjo 121:106.

„Pacers“ vyriausiasis treneris Nate‘as McMillanas neslėpė, jog D. Sabonio komandai pastarosiose rungtynėse trūko.

„Mums jo trūko, – apie D. Sabonį sakė „Pacers“ strategas. – Jis dėl mūsų padaro labai daug. Ne vien dėl atkovotų kamuolių, bet apskritai puolime. Praktiškai visas mūsų puolimas eina per jį arba jį įtraukus.“

Pats D. Sabonis savo pasirodymo pernelyg nesureikšmino ir nuopelnus atidavė visai komandai.

„Tiesiog stengiuosi būti agresyviu. Gynyboje puikiai apsigynėme, vertėme juos mesti sudėtingus metimus, todėl man ir atiteko daugiau kamuolių“, – apie pakartotą karjeros rekordą su šypsena veide sakė D. Sabonis.

„Manau, kad pradedame vienas kitu labiau pasitikėti. Treneris visada sako, jog pamačius laisvą vyruką turime atlikti perdavimą 100 kartų iš 100. Lipdome pasitikėjimą vienas kitu bei žaidžiame su pasitikėjimu. Tai yra gerai ir pavojinga“, – pridėjo Domas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS