Po vakarėlių J. Hardenas grįžta į sportą: prireiks net šešių neigiamų COVID-19 testų | kl.lt

PO VAKARĖLIŲ J. HARDENAS GRĮŽTA Į SPORTĄ: PRIREIKS NET ŠEŠIŲ NEIGIAMŲ COVID-19 TESTŲ

  • 0

Po linksmybių Atlantoje ir Las Vegase į Hjustoną grįžęs Jamesas Hardenas prie „Rockets“ treniruočių anksčiausiai galės prisijungti tik kitos savaitės pradžioje, praneša ESPN šaltiniai.

COVID-19 tyrimų procedūras praleidusiai žvaigždei prieš grįžtant į rikiuotę reikės net šešių neigiamų koronaviruso testų iš eilės. 31-erių gynėjas komandos „Toyota Center“ bazėje neprisidavė iki antradienio, kai bendražygiai jau dvi dienas treniravosi kartu.

Geriausiu atveju, jeigu visi suplanuotų testų rezultatai bus neigiami, J. Hardenui žalia šviesa treniruotėms užsidegtų pirmadienį. Jam mažiausiai tektų praleisti dvejas draugiškas rungtynes – abejas su Čikagos „Bulls“: pirmasis mačas suplanuotas naktį iš penktadienio į šeštadienį, o antrasis – naktį iš sekmadienio į pirmadienį Lietuvos laiku.

NBA prieš sugrįžtant žaidėjams į treniruočių stovyklas sudėliojo planą, jog pradėti treniruotis jie gali gavę tris neigiamus COVID-19 testus paeiliui. Taip pat jiems liepta karantinuotis su išimtimis atlikti testavimosi procedūras ir treniruotes bei būtiniausius kasdienius dalykus, tokius kaip maisto prekių įsigijimas.

Išlikęs atskirai nuo komandos J. Hardenas treniravosi Hjustono universitete, o savaitgalį Atlantoje siautulingai atšventė reperio „Lil Baby“ gimtadienį, taip pat kelias naktis praleido Las Vegase.

Viešojoje erdvėje išplitusiuose vaizdo įrašuose krepšininkas buvo matomas nedėvintis nosį ir burną dengiančios kaukės, o toks elgesys stipriai pažeidžia NBA suprojektuotą COVID-19 saugumo protokolą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS