Po varžybų K. Lavrinovičiui prireikė medikų pagalbos: skubiai vyko į Kauną | kl.lt

PO VARŽYBŲ K. LAVRINOVIČIUI PRIREIKĖ MEDIKŲ PAGALBOS: SKUBIAI VYKO Į KAUNĄ

  • 0

Savaitgalį per Šilutėje vykusias varžybas krepšininkui Kšištofui Lavrinovičiui buvo prakirstas skruostas. Nors nelaimė įvyko pakankamai vėlai, o patekti į gydymo įstaigas dėl koronaviruso situacijos šalyje nelengva, plastikos chirurgas Kaune bėdą išsprendė per keliolika minučių.

Žinia apie nelaimingą atsitikimą K. Lavrinovičius šeštadienį pasidalijo ir socialiniame tinkle „Facebook“. Čia krepšininkas rašė:

„Ačiū profesionaliems gydytojams ir tiesiog nuostabiems žmonėms“.

Smalsūs internautai matydami ne tik parašytus padėkos žodžius, bet ir nuotrauką bei vaizdo įrašą, netruko pasidomėti: „Kas nutiko, broli“, – teiravosi Aurimas.

O sužalojimą patyręs krepšininkas atsakydamas nestokojo šmaikštumo: „Nieko baisaus, – prasileidau vieną“. Tačiau kiek vėlesniuose komentaruose paaiškino, kad skruostas buvo prakirstas varžybose.

 

 

Kaip skelbiama portale delfi.lt, K. Lavrinovičius žurnalistams pasakojo, kad per varžybas Šilutėje įvykus konfliktinei situacijai po krepšiu skruostą alkūne jam netyčia prakirto kitas žaidėjas. Žaizdą Kaune per 15-20 minučių krepšininkui susiuvo plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris.

„Senai širdis iš jaudulio taip spurdėjo, jausmas toks, kaip prieš pirmą operaciją! O viskas dėl to, kad krepšinis man kaip antra religija, tai visi žino ir niekam tai ne paslaptis. Nuostabus tas gyvenimas, kai pagalvoji, – ryte net nenutuokiau, kaip baigsis mano šeštadienis, ir kam teks siūti skruostą. Galiu pasaktyti tiek, kad dėl krepšininko būčiau ir esu pasirengęs atsikelti net ir vidury nakties!“, – apie nutikusį incidentą ir rastą sprendimą socialiniame tinkle „Facebook“ rašė gydytojas.

„Namo važiavau dar geresnis nei buvau“, – portalui delfi.lt juokdamasis sakė K. Lavrinovičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS