R. Kurtinaičio atleisti neketinantis „Chimki“ prezidentas: niekas nesitikėjo tokio rezultato | kl.lt

R. KURTINAIČIO ATLEISTI NEKETINANTIS „CHIMKI“ PREZIDENTAS: NIEKAS NESITIKĖJO TOKIO REZULTATO

  • 0

Antradienį Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ (2-15) metus Eurolygoje užbaigė devintuoju pralaimėjimu paeiliui, tačiau specialistas iš Lietuvos toliau liks savo poste.

„Chimki“ prezidentas Dmitrijus Golubkovas „sports.ru“ tikino, jog toks sezonas yra netikėtumas visam klubui, tačiau atleidimo lapeliais nežada mėtytis.

„Situacija yra tragiška, o sezonas – labai labai blogas. Tai – netikėtumas visiems, niekas nesitikėjo tokio rezultato. Dabar po truputį bandome taisyti situaciją, bet suprantame, jog daug dalykų nesiklijuoja, jie pūliuoja ir kai kurių jų išgydyti neįmanoma. Apie tai, kas atsitiko, turiu savo nuomonę, bet ją pasilaikysiu sau, – kalbėjo D. Golubkovas. – Noriu, kad komanda prisimintų, jog svarbiausias dalykas sporte – pergalės ir žaidimas iš visų jėgų. Tik žaidžiant iš visų jėgų galima pasiekti norimą rezultatą.“

Eurolygoje „Chimki“ po pirmojo reguliariojo sezono rato su 2 pergalėmis yra turnyrinės lentelės dugne ir išsigelbėti nesitiki, tačiau Vieningoje lygoje nestokoja ambicijų, kur po 9 mačų turi 4 laimėjimus.

„Žinoma, Eurolygoje jau esame per toli paleidę situaciją, tačiau Vieningoje lygoje kausimės ir spausime maksimumą. Turime būti atsakingi tiems, kurie mus palaiko – sirgaliams, rėmėjams. Dėl jų jaučiame didelį spaudimą.

Yra daug klausimų tiek treneriams, tiek žaidėjams ir niekas šioje situacijoje nėra idealus, – tęsė D. Golubkovas. – Dabar turime visi susitelkti ir kartu siekti bendro tikslo. Pakeitėme dalį trenerių ir dabar liksime su šia sudėtimi. Visada galima mėtytis atleidimo lapeliais, ką anksčiau dažnai darydavome, bet dabar ieškome kitų būdų. Vienintelis asmuo, su kuriuo kalbamės dėl kontrakto nutraukimo – Gregas Monroe.“

Eurolygos autsaideriai kitą savaitę svečiuosis Kaune, kur sausio 8-ąją susikaus su vietos „Žalgiriu“ (10-7).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS