Realiausias NBA sezono pratęsimas – vasaros pradžioje | kl.lt

REALIAUSIAS NBA SEZONO PRATĘSIMAS – VASAROS PRADŽIOJE

  • 0

Vis sunkėjant padėčiai dėl koronaviruso pandemijos, Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) savininkai ir vadovai nemato prošvaisčių tęsti sezoną artimiausiu metu.

ESPN praneša, jog lygos atstovai realiausią scenarijų pratęsti čempionato kovas mato vasaros pradžią – birželio vidurį arba birželio pabaigą.

Tuo pačiu NBA bendruomenėje vis dar baiminasi, jog sezonas absoliučiai nebeprasitęs, mat kova su virusu JAV vyksta lėtai.

Ligų kontrolės ir prevencijos centras sekmadienį paskelbė rekomendaciją, jog per artėjančias aštuonias savaites renginiuose ar susibūrimuose žmonių skaičius neturėtų viršyti 50-ies.

NBA vadovybė dar kol kas nepateikė jokių gairių, kada būtų galima tikėtis sugrįžtančio krepšinio, tačiau patys klubai, reaguodami į situaciją šalyje, ruošiasi itin ilgai pertraukai.

Iš pradžių mąsčiusi apie scenarijų žaisti be fanų, NBA visgi galiausiai nusprendė suspenduoti sezoną, kai bendruomenėje pasitvirtino pirmasis koronaviruso atvejis – jis buvo nustatytas Jutos „Jazz“ aukštaūgiui Rudy Gobertui.

Paskui susirgimas buvo diagnozuotas jo bendraklubiui Donovanui Mitchellui, o trečiuoju apsikrėtusiu krepšininku tapo Detroito „Pistons“ puolėjas Christianas Woodas.

Pirminis oficialus NBA sprendimas buvo suspenduoti sezoną 30 dienų – mažiausiai iki balandžio 11-osios.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS