„Rytas“ buria sirgalius: būsimose rungtynėse atidaromas ir ketvirtasis arenos aukštas | kl.lt

„RYTAS“ BURIA SIRGALIUS: BŪSIMOSE RUNGTYNĖSE ATIDAROMAS IR KETVIRTASIS ARENOS AUKŠTAS

  • 1

Trečiadienį Vilniuje vyksiančios akistatos tarp sostinės „Ryto“ ir Monako „AS Basket“ metu žiūrovams pirmą šiame Europos taurės sezone bus atvertas ir ketvirtasis „Siemens“ arenos arenos aukštas, o bilietai jame Vilniaus komandos sirgaliams kainuos vos 5 eurus.

„Mums tai yra ypatingos svarbos mačas, galintis turėti daug įtakos komandos galimybėms žengti į Europos taurės ketvirtfinalį. Todėl siekiame pakviesti į areną kuo daugiau sirgalių, mobilizuoti visą #RytasFamily. Šį sezoną jau ne kartą ir ne du įsitikinome, kad karštas ir audringas tribūnų palaikymas užveda vyrus, suteikia komandai sparnus. Labai norime, kad net tie, kurie ir taip kaskart palaiko mus arenoje, šį kartą ne tik ateitų į ją patys, tačiau kartu atsivestų savo draugus ar šeimos narius. Būtent todėl ir nutarėme ne tik atidaryti ketvirtąjį arenos aukštą, bet ir pakviesti sirgalius pasiūlydami jiems pigesnius bilietus“, – sako „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

Mums tai yra ypatingos svarbos mačas, galintis turėti daug įtakos komandos galimybėms žengti į Europos taurės ketvirtfinalį.

Tai, jog komandai ypač svarbus fanų palaikymas, prieš keletą dienų pabrėžė ir įžaidėjas Dovis Bičkauskis. „Kiekvienose rungtynėse fanai palaiko mus kaip tik gali. Net ir tuomet, kai mums būna sunku. Mes juos girdime ir tai (palaikymas) mums duoda tikrai daug“.

Vilniaus „Rytas“ po dviejų „Top 16“ etapo turų užima pirmą G grupės vietą, o Monako krepšininkai yra ketvirti. Visgi visos keturios grupės komandos yra iškovojusios po vieną pergalę ir patyrusios po vieną pralaimėjimą, o jų išsidėstymą grupėje lemia tik įmestų ir praleistų taškų santykis. Būtent todėl trečiadienio susitikimo baigtis yra ypač svarbi abiems ekipoms.

„Šiame varžybų etape su Monako komanda žaidėme ir praėjusiais metais. Tuomet sulaukėme rekordinio žiūrovų palaikymo – tą susitikimą stebėjo daugiau nei 8 tūkstančių mūsų sirgalių armija. Kažko panašaus tikiuosi ir šį kartą. Nes šio susitikimo rezultatas lems su kokia nuotaika žengsime į antrąjį „Top 16“ etapo ratą“, – teigia R. Jarutis.

Vilniaus „Ryto“ ir Monako „AS Basket“ susitikimas trečiadienį prasidės 19 val. Bilietus į jį platina „Tiketa“.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kaunietis

Kai treneris lopas fainai nepades hahaha

SUSIJUSIOS NAUJIENOS