Š. Jasikevičius apie besikartojančią problemą: nesugebame uždaryti rungtynių | kl.lt

Š. JASIKEVIČIUS APIE BESIKARTOJANČIĄ PROBLEMĄ: NESUGEBAME UŽDARYTI RUNGTYNIŲ

  • 0

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ Ispanijos ACB lygoje iškovojo antrąją pergalę paeiliui, o po jos strategas vėl akcentavo būtinybę išmokti uždaryti rungtynes.

Barselonos ekipa susitikime su Andoros „MoraBanc“ trečiajame kėlinyje vienu metu turėjo 18 taškų pranašumą, bet greitai jį iššvaistė. Ketvirtojo kėlinio pradžioje „MoraBanc“ atsiliko tik 5 taškais (58:63), tačiau akistatą „Barca“ laimėjo 82:71.

„Esame laimingi dėl laimėjimo, mums yra svarbu pridėti pergalių, – po rungtynių sakė Jasikevičius. – Didžiąją dalį rungtynių žaidėme gerai, bet vėl nutiko tas pats – pirmaudami 20 taškų persvara nesugebame užbaigti rungtynių. Turime tai patobulinti ir tik tuomet galėsime toliau augti. Mums buvo svarbu laimėti po tokios emocingos pergalės prie Madrido „Real“. Į aikštę išėjome rimtai nusiteikę, gerbėme varžovus. Tai yra vienas dalykų, apie kuriuos aš kalbu visada – nusiteikimas. Akivaizdu, kad „MoraBanc“ turi labai gerą komandą ir ji turėjo sureaguoti. Jie priartėjo iki 5 taškų, todėl rungtynės buvo lyg pradėtos iš naujo. Bet svarbiausia, kad įsirašėme šią pergalę.“

ACB lygoje sužaidus šešerias rungtynes „Barcelona“ turi 5 pergales ir užima trečiąją vietą.

Lygoje pirmauja be pralaimėjimų žygiuojančios „Real“ ir Tenerifės „Iberostar“, kurios turi po 6 laimėjimus.

Penktadienį „Barcelona“ svečiuose Eurolygos mače susidurs su Vitorijos „Baskonia“.

Tuo metu Andoros klubas antradienį Europos taurės rungtynėse namie priims Panevėžio „Lietkabelį“.

Rungtynių apžvalga:

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS