Serbai į Kauną vienu lėktuvu atvyko kartu su lietuviais | kl.lt

SERBAI Į KAUNĄ VIENU LĖKTUVU ATVYKO KARTU SU LIETUVIAIS

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė po kontrolinių rungtynių Belgrade, kuriose patyrė pralaimėjimą 68:72 Serbijos rinktinei, kartu su varžovais šeštadienio ryte keliavo į oro uostą ir užsakomuoju reisu atvyko į Kauną.

„Avia Solutions Group“ dukterinei grupės įmonei „KlasJet“ priklausančiu „Boeing 737“ žaidėjai, treneriai ir personalas operatyviai pasiekė Kauną ir sekmadienį vakare abi rinktinės planuoja surengti treniruotes „Žalgirio“ arenoje. Iš karto po rungtynių Serbijos rinktinė tuo pačiu lėktuvu grįš į gimtinę.

Tiesa, į Lietuvą serbai atvyko su nuostoliais. Šeštadienio rungtynėse traumą patyrė įžaidėjas Milošas Teodosičius. Krepšininkas susitikime rungtyniavo mažiau nei dvi minutes ir susižeidė pėdą, o atlikus tyrimus paaiškėjo, kad jis turės praleisti Pasaulio čempionatą.

Lietuvos rinktinės sudėtis atsakomajam mačui turėtų paaiškėti pirmadienį, po rytinės treniruotės.

Organizatoriai praneša, kad į šias rungtynes vaikai iki 10 metų imtinai bus įleidžiami nemokamai. Prie įėjimo tiesiog reikės pateikti amžių įrodantį dokumentą.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės radijas „Radiocentras“ rinktinės sirgaliams taip pat turi ypatingą pasiūlymą. Pirkdami bilietus platinimo sistemoje bilietai.lt ir suvedę nuolaidos kodą Radiocentras, bilietus į 312 – 317 ir 334 – 339 sektorius galėsite įsigyti vos už 10 eurų.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės krepšininkai ir ekipos vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis taip pat turi gerų žinių sirgaliams. Pirkdami bilietus platinimo sistemoje bilietai.lt ir suvedę specialų nuolaidos kodą LTUSRB20, galėsite gauti 20 proc. nuolaidą į bet kurias vietas arenoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS