Šiauliuose – išvadas padariusio „Juventus“ pergalė ir šeši M. Runkausko tritaškiai | kl.lt

ŠIAULIUOSE – IŠVADAS PADARIUSIO „JUVENTUS“ PERGALĖ IR ŠEŠI M. RUNKAUSKO TRITAŠKIAI

  • 0

Po pralaimėjimo savaitgalį Klaipėdoje Žydrūno Urbono treniruojami Utenos „Juventus“ krepšininkai padarė išvadas. Trečiadienį vykusiose LKL 2-ojo turo rungtynėse Aukštaitijos klubas 86:60 (15:14, 25:17, 21:14, 25:15) susitvarkė su „Šiauliais“.

Savo stipriausią ginklą parodęs Marius Runkauskas šiame mače iš viso pataikė 6 tritaškius iš 10 ir mačą baigė su 18 taškų sąskaitoje. Jis buvo rezultatyviausias „Juventus“ ekipoje ir pakartojo savo LKL pataikytų tolimų metimų rekordą.

Tritaškiais užsivedę šiauliečiai rungtynes pradėjo geriau (12:4), tačiau geresnis startas dar nieko nereiškė. Pakako trijų M.Runkausko tritaškių bei Gyčio Radzevičiaus taškų ir rezultatas tapo lygus, o spurtas 9:0 „Juventus“ leido padėti pagrindus būsimam atotrūkiui – 40:31.

Po pertraukos iniciatyvą uteniškiai jau tvirtai laikė rankose: keturias minutes „Šiaulius“ vos su vienu tašku išlaikę svečiai pabėgo (51:32) ir didesnės intrigos sukurti varžovams nebeleido.

Utenos ekipai 17 taškų pridėjo G. adzevičius (10 atk. kam.), 12 – Julius Jucikas, 11 – Žygimantas Skučas, po 8 – Norbertas Giga (8 atk. kam.) ir Bryantas Crawfordas.

„Šiauliams“ dviženklį taškų skaičių (12) pelnė tik Rokas Gustys, taip pat atkovojęs 8 kamuolius. Po 8 taškus pridėjo Evaldas Šaulys, Antanas Udras ir Kristupas Žemaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS