Smūgis „Barcai“: katalonai pusmečiui prarado N. Mirotičių | kl.lt

SMŪGIS „BARCAI“: KATALONAI PUSMEČIUI PRARADO N. MIROTIČIŲ

  • 0

Eurolygos MVP Nikola Mirotičius patyrė Achilo sausgyslės traumą ir ilgam iškrito iš rikiuotės.

„Telesport.rs“ žiniomis, „Barcelonos“ vedlys negalės rungtyniauti artimiausius šešis mėnesius, o tokios susiklosčiusios aplinkybės privertė Katalonijos klubą dairytis papildomo puolėjo.

Apie N. Mirotičiaus traumą vėliau oficialiai pranešė ir „Barcelonos“ komanda.

Nors anksčiau buvo skelbiama, kad Belgrado „Crvena Zvezda“ aktyviai bando prisivilioti Chrisą Singletoną, tačiau dabar į kovą įsitraukė ir Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“.

Stambulo „Anadolu Efes“ gretose 32-ejų amerikietis praėjusį Eurolygos sezoną per beveik 17 minučių vidutiniškai rinko po 3,9 taško, 2,8 atkovoto kamuolio ir 4,1 naudingumo balo.

Prieš atvykdamas į „Anadolu Efes“ Ch. Singletonas metus gynė „Barcelonos“ garbę, o prieš tai du sezonus atstovavo Atėnų „Panathinaikos“ ekipai.

Tuo metu 31-erių N. Mirotičius Senojo žemyno pirmenybėse praėjusiame sezone fiksavo 16,9 taško, 5,2 atkovoto kamuolio, 1,4 rezultatyvaus perdavimo bei 20,1 naudingumo balo statistiką.

Iš „Barcelonos“ išvyko Dante Exumas, Nigelis Hayesas-Davisas, Rolands Šmits ir Brandonas Daviesas, tačiau katalonai pasikvietė Tomašą Satoransky, Nikola Kaliničių, Oscarą da Silvą bei Janą Vesely.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS