Sostinėje spindės ryškiausios LIDL-MKL žvaigždės | kl.lt

SOSTINĖJE SPINDĖS RYŠKIAUSIOS LIDL-MKL ŽVAIGŽDĖS

Intriguojantys konkursai, „Visų žvaigždžių“ rungtynės, žinomi atletai bei treneriai ir kone trys šimtai Moksleivių krepšinio lygos talentų spindės 2024 metų vasario 10 dieną, kuomet „Avia Solution Group“ arenoje bus duotas startas įspūdingos šventės pradžiai.

 

Vilniuje tikimasi išvysti ne vieną žinomą krepšinio visuomenės veidą, aukščiausių Lietuvos krepšinio lygų bei klubų įsitraukimą, gausybę pramogų žiūrovams ir atkaklias kovas. ,,Žvaigždžių dienos“ renginys bus sudarytas iš dviejų dalių – sportinės ir pramoginės.

Džiaugiamės galėdami „Žvaigždžių dienos“ renginį sugrąžinti į sostinę. Tęsiame kasmetę tradiciją geriausius lygos talentus pristatyti ir garsinti visuomenei per aukščiausio lygio renginį. Verta didžiuotis, kad šiame renginyje, stipriai įsitrauks žinomas Vilniaus krepšinio klubas ,,Wolves“ ir kitos aukščiausios Lietuvos krepšinio organizacijos. Turbūt sutiksite, kad ne vienas Moksleivių krepšinio lygos talentas ateityje papildys žinomiausius Lietuvos krepšinio klubus, todėl žinomų organizacijų, jų žaidėjų bei trenerių įsitraukimas šioje vietoje yra labai svarbus. Apjungti visą krepšinio bendruomenę ir parodyti mūsų geriausius talentus yra pagrindinė ir nekeičiama kryptis“, - kalbėjo LIDL-MKL prezidentas Remigijus Lapinskas.

Tikimės, kad į ,,Avia Solution Group“ areną atvykę dalyviai, jų tėveliai, giminės, draugai, krepšinio sirgaliai bei vilniečiai, pasijus įvertinti ir pagerbti mūsų lygos, o negalintys sudalyvauti renginio transliaciją galės stebėti per televiziją“, - teigė Moksleivių lygos prezidentas.

Sportinėse veiklose Vilniuje, kaip įprasta, bus sudarytos galimybės jėgas išmėginti visų amžiaus grupių MKL žaidėjams. Ant parketo „Pirmojo iššūkio“ (iki 12 metų) dalyviai pasirodys „Bauduko“ konkurse.13-14 metų amžiaus vaikai grumsis „2x2“ turnyre, 15-16 metų jaunimas žiūrovus džiugins „5 taškų“ konkurse. 15-18 metų atstovai, rankos taiklumą demonstruos „Snaiperio“ bei „Snaiperės“ konkursuose. Kulminacija taps 16-19 metų jaunimui numatytas ir daug atgarsių iš praėjusių metų šventės sulaukęs „Oro karaliaus“ konkursas.

,,Visų žvaigždžių“ rungtynės – tai pagrindinis renginio akcentas. Šiose prestižinėse rungtynėse marškinėlius apsivilks ryškiausi Lietuvos moksleivių krepšinio lygos atletai. Į šias rinktines dalyviai pateks ne tik trenerių, bet ir krepšinio sirgalių dėka, tad jų balsai bus itin laukiami. Pirmiausia MKL „Žvaigždžių dienos“ rinktines rinks treneriai. Jie savo verdiktą paskelbs po 2023 m. gruodžio 20 d. Vėliau šansą integruoti mylimus atletus turės ir fanai.

Gruodžio 25-27 dienomis socialiniame tinkle Facebook vyks balsavimai berniukų ir mergaičių U13/U14 amžiaus grupėje, gruodžio 29-31 dienomis vaikinų U16 bei merginų U16 grupėse. Sausio 3-5 dienomis bus renkami vyriausi vaikinų U17/18 bei merginų U18 paskutiniai „Visų žvaigdžių“ rungtynių dalyviai.

Šalia sportinės dalies „Avia Solution Group“ arenoje nuolatos vyks ir pramoginiai intarpai. Fanų zonose atvykę dalyvių artimieji ir kiti krepšinio sirgaliai galės sumedžioti ne vieną garsaus krepšininko autografą, įsiamžinti prie specialių foto sienelių bei išbandyti jėgas fanams skirtuose konkursuose.

Renginio organizatoriai informuoja, kad patekimas į renginį bus nemokamas ir lauks visų norinčių palaikyti jaunuosius talentus bei gerai praleisti laiką, o detalesnė renginio programa bus paskelbta jau 2024 metų sausio mėn.

 

 

GALERIJA

  • Sostinėje spindės ryškiausios LIDL-MKL žvaigždės
  • Sostinėje spindės ryškiausios LIDL-MKL žvaigždės
  • Sostinėje spindės ryškiausios LIDL-MKL žvaigždės
  • Sostinėje spindės ryškiausios LIDL-MKL žvaigždės
  • Sostinėje spindės ryškiausios LIDL-MKL žvaigždės
  • Sostinėje spindės ryškiausios LIDL-MKL žvaigždės
MKL nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS