Su Eurolyga atsisveikinęs Šaras: sezonas buvo fantastiškas | kl.lt

SU EUROLYGA ATSISVEIKINĘS ŠARAS: SEZONAS BUVO FANTASTIŠKAS

„Žinant mūsų situaciją, Eurolygos sezonas mums buvo fantastiškas, bet jausmas lieka dvejopas“, - pripažino Šarūnas Jasikevičius. Jo auklėtiniams nepavyko sugrįžti į kovą ir išplėšti lemiamų penktųjų ketvirtfinalio rungtynių.

„Lieka kova dėl LKL čempionų titulo, kuris dabar mums yra svarbiausias“, - po 82:99 pralaimėto mačo Kaune kalbėjo Šaras.

„Jei kalbėtume apie visą seriją, galėjome užsikabinti labiau. Ypač trečiose rungtynėse, o šiandien mums sugrįžo jų pramesti metimai ankstesniuose mačuose. Gal antrųjų rungtynių sėkmė mums apsuko galvas“, - svarstė jis.

Anot trenerio, jis ketvirtadienį savo auklėtinių žaidime pasigedo daug ko, bet ir varžovas buvo tikrai geras.

„Didelė pralaimėjimo dalis tenka man, nes per trečiąsias rungtynes visi puolė būti didvyriais, o aš nesugebėjau to pakeisti. Šiandien jau buvo gyvenk arba mirk rungtynės, kuriose pasireiškė jų pataikymo vidurkiai. Bet jie ir turėjo išlįsti“, - aiškino Š.Jasikevičius.

Paklaustas apie savo darbą „Žalgirio“ klube, 43 metų specialistas neslėpė:

„Man čia žiauriai faina, nebent mane išspirs iš čia kojomis į priekį. Man, kaip jaunam treneriui, labai svarbu, kaip mane priima klubo vadovybė, darbuotojai. O čia jie visi man yra artimi“.

Š.Jasikevičius nesiryžo spėlioti, kiek toli šiemet Eurolygoje nužengs „Fenerbahce“, bet pabrėžė, kad ši ekipa yra aukščiausio lygio. „O treneris toks „šiaip sau“, - nusijuokė Šaras. - Jei jie iki finalo ketverto išsigydys traumas, gali eiti labai toli“.

„Po pastarųjų rungtynių buvo akivaizdu, kad šiandien turime pagerinti pataikymo procentus ir tai mums pavyko. Tokį taiklumą norėčiau matyti ir finalo ketverte“, - atsipūtė Željko Obradovičius.

„Įveikti „Žalgirį“ serijoje nebuvo paprasta. Jie turi aiškias žaidimo idėjas ir sunkiai dirba, kad jas įgyvendintų. Tačiau ir mūsų vyrai visą šį laiką buvo labai motyvuoti ir pelnytai nugalėjo“, - sakė „Fenerbahce“ strategas.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

senjoras

būtų stipresni, būtų laimėję- o dabar yra kaip yra- džaukimės ką turim..aga ir Kuzminskas su Lekavičium reikalingi a ne?

Nerijus

Kas islose pries Zagrebo Cibona ?=]

Nerijus

Seni laikai- geri laikai! Bet savo pavardes gal nerasysiu !=]
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS