Už borto: D. Sabonis nepateko į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes | kl.lt

UŽ BORTO: D. SABONIS NEPATEKO Į NBA „VISŲ ŽVAIGŽDŽIŲ“ RUNGTYNES

  • 3

Indianos „Pacers“ ir Lietuvos rinktinės puolėjas Domantas Sabonis liko už NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių borto.

Geriausią karjeros sezoną žaidžiantis 24-erių D. Sabonis šį sezoną fiksuoja 21,5 taško, 11,6 atkovoto kamuolio ir 5,7 rezultatyvaus perdavimo statistiką, tačiau šie skaičiai atsarginius žaidėjus rinkusių vyriausiųjų trenerių neįtikino.

Jei D. Sabonis būtų patekęs į „Visų žvaigždžių“ rungtynes, jis iš „Pacers“ klubo būtų gavęs 1 mln. JAV dolerių premiją.

Tai reiškia, jog Žydrūnas Ilgauskas išlieka daugiausiai kartų „Visų žvaigždžių“ mače pasirodžiusiu lietuviu. Buvęs Klivlando „Cavaliers“ ir Majamio „Heat“ puolėjas į prestižinį renginį buvo pakviestas 2003 m. ir 2005 m.

D. Sabonis ir Ž. Ilgauskas yra vieninteliai lietuviai istorijoje, kurie žaidė NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse.

Šių metų „Visų žvaigždžių“ renginys įvyks kovo 7 d. Atlantoje. Įgūdžių, dėjimų ir snaiperių konkursai, kaip ir rungtynės, vyks tą pačią dieną.

Tarp Rytų konferencijos atsarginių krepšininkų pateko Jamesas Hardenas (Bruklino „Nets“), Julius Randle‘as (Niujorko „Knicks“), Jaysonas Tatumas, Jaylenas Brownas (abu Bostono „Celtics“), Zachas LaVine‘as (Čikagos „Bulls“), Benas Simmonsas (Filadelfijos „76ers“) bei Nikola Vučevičius (Orlando „Magic“).

Tuo metu iš Vakarų konferencijos vyriausiųjų trenerių sprendimu „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žais Chrisas Paulas (Finikso „Suns“), Paulas George‘as (Los Andželo „Clippers“), Damianas Lillardas (Portlando „Trail Blazers“), Donovanas Mitchellas, Rudy Gobertas (abu Jutos „Jazz“), Zionas Williamsonas (Naujojo Orleano „Pelicans“) ir Anthony Davisas (Los Andželo „Lakers“).

Primename, jog praėjusią savaitę buvo atskleisti ir starto penketo krepšininkai. Iš Rytų konferencijos startiniame penketuke žais Kevinas Durantas, Kyrie Irvingas (abu iš Bruklino „Nets“), NBA MVP Giannis Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“), Bradley Bealas (Vašingtono „Wizards“) bei Joelis Embiidas (Filadelfijos „76ers“).

Vakarų konferencijos starto penketo nariais tapo LeBronas Jamesas (Los Andželo „Lakers“), Stephenas Curry („Golden State Warriors“), Luka Dončičius (Dalaso „Mavericks“), Nikola Jokičius (Denverio „Nuggets“) ir Kawhi Leonardas (Los Andželo „Clippers“).

Aukščiau išvardytos sudėtys nėra galutinės. K. Durantas bei L. Jamesas buvo paskelbti komandų kapitonais, taigi jie galės rinktis iš krepšininkų sąrašo bei taip sudaryti norimas komandas, nepriklausomai nuo to, iš kurios konferencijos yra jų pageidaujami žaidėjai.

Pagrindinė ir vienintelė komandų rinkimosi taisyklė yra ta, jog pirmiausia turės būti pasirinkti į starto penketukus patekę krepšininkai.

Be D. Sabonio, tarp ryškiausių nepatekusių krepšininkų galima priskirti Trae Youngą (Atlantos „Hawks“), Deviną Bookerį (Finikso „Suns“), Tobiasą Harrisą (Filadelfijos „76ers“), Jimmy Butlerį (Majamio „Heat“). Jeigu A. Davisas dėl traumos negalėtų dalyvauti „Visų žvaigždžių“ mače, jį pakeis Vakarų konferencijoje žaidžiantis krepšininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

sababonas

Renka treneriai i tas zvaigdziu rungtynes,tai ir nereikia ieskoti subinej slieku.Kai bus vertas,tai ir isrinks,o savo nuomone susikiskit i subine.

Monika

Nepateko , tai nepateko jam svarbu vistiek pinigai , mergina turi shashana , aka dar reikia , a atrodo dažnai panašus į baisuoli čia jau turi valdyti save, pasaulis nenugriuvo - pragyvens , pinigai aptekės - gyvenimas toliau savo linkme eina. Vistiek šaunuolis - žinomas svarbiausia

nepateko tai nepateko

bet su kokia piktdžiuga tai pranešė antilietuviškas delfis.kriminaliniu žargonu-už borto..žydų valdomas delfis išnaudoja kiekvieną progą antilietuviškai propogandai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS