„Visų žvaigždžių“ dienoje V. Alekna išbandys krepšių stiprumą | kl.lt

„VISŲ ŽVAIGŽDŽIŲ“ DIENOJE V. ALEKNA IŠBANDYS KREPŠIŲ STIPRUMĄ

  • 0

Kovo 5-ąją dieną naująją Jonavos areną sudrebins Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) „Visų žvaigždžių“ diena. Dukart olimpinių žaidynių čempionas Virgilijus Alekna įspūdingos šventės taip pat nepraleis.

LMKL „Visų žvaigždžių“ dienoje disko metikas dalyvaus jau trečius metus iš eilės ir džiaugiasi, kad bent taip gali prisidėti prie moterų krepšinio populiarinimo.

„Visada malonu ir įdomu dalyvauti tokioje šventėje, pažaisti krepšinį, ir kažkiek prisidėti prie moterų krepšinio populiarinimo Lietuvoje. LMKL šventėse kasmet susirenka labai daug žiūrovų, todėl tai rodo, kad renginys yra įdomus ir reikalingas“, – kalbėjo V. Alekna.

Šiemet LMKL šventė visus pasitiks atsinaujinusi. Žiūrovai išvys rimtą kovą – Moterų taurės finalą dėl pirmojo sezono trofėjaus.

Pasak olimpinio čempiono, pasikeitęs formatas turėtų įnešti daugiau intrigos, o naujovės visada yra sveikintinos.

„Visada reikia ieškoti įvairiausių kelių į sirgalių širdis, todėl smagu, kad šiemet išvysime rimtą kovą. Intriga bus tikrai didelė– mintimis dalijosi pašnekovas.

Šiais metais „Visų žvaigždžių“ dienoje V. Alekna jėgas išbandys intriguojančiose „3×3“ kovose, kur geriausios LMKL žaidėjos, garsiausi Lietuvos vyrai bei geriausi šalies krepšinio talentai kovos dėl labai intriguojančių „Toyota“ atstovybės įsteigtų prizų.

Intriga žiūrovams

„Šiose varžybose. Mišri komanda, krepšys bus tas pats, kamuolys – tas pats, mesti irgi reikės“, – kalbėjo olimpinis čempionas.

V. Alekna LMKL šventėse jau yra pagarsėjęs įspūdingais dėjimais į krepšį, kurių žiūrovai veikiausiai tikisi ir šiemet. Nors vyriškis juokavo, kad įkrauti į krepšį darosi vis sunkiau, tačiau paliko žiūrovams intrigą.

„Kuo toliau, tuo sunkiau 140 kg į orą pakelti. Šiais metais dar neturėjau progos įdėti į krepšį, tai pažiūrėsime. Jei pasitaikys palanki proga, gal ir pamėginsiu“, – juokavo olimpinis čempionas.

Įspūdingoje krepšinio, muzikos ir šokių fiestoje žiūrovai išvys ir Vaidą Baumilą, išskirtinę jonaviečių komandą, „Žalgirio“ šokėjos. Bilietus į renginį jau pradėjo platinti www.ticketmarket.lt. Pirmieji 50 bilietų – vos po 5 eurus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS