Z. LeDay pagyręs Š. Jasikevičius nerimauja dėl žaidimo: norėtųsi didesnio progreso | kl.lt

Z. LEDAY PAGYRĘS Š. JASIKEVIČIUS NERIMAUJA DĖL ŽAIDIMO: NORĖTŲSI DIDESNIO PROGRESO

  • 0

Kauno „Žalgiris“ antrosiose „Gloria Cup“ turnyro rungtynėse Turkijoje 71:70 palaužė Stambulo „Galatasaray“ ir reabilitavosi po pralaimėjimo to paties miesto „Anadolu Efes“ klubui.

Vis dėlto po pergalės vyriausiąjį kauniečių trenerį Šarūną Jasikevičių kai kurios žaidimo detalės privertė nerimauti.

„Labai smagu laimėti, tai gera treniruotė mums ir tikiuosi mes kažką iš rungtynių pasimokėme. Vis dėlto yra dalykų, kurie neramina, bet dar sezonas neprasidėjo ir tai gal yra logiška, tačiau norėtųsi didesnio progreso, kai kuriuose dalykuose – ypač galvose“, – po pergalės kalbėjo Š. Jasikevičius.

Dvikovoje rezultatyviausiai žaidęs Zachas LeDay per pirmąją mačo dalį pelnė 20 taškų, o dėl to sulaukė Š. Jasikevičiaus pagyrimų.

„Zachas visame pasiruošimo cikle žaidžia solidžiai. Jis žaidžia per dvi pozicijas, gauna daug minučių, atlaiko didelį krūvį ir tikiuosi, kad tai atsineš ir į reguliarųjį sezoną“, – savo auklėtinį gyrė 43-ejų specialistas.

Žalgiriečiai pergalingą pranašumą dvikovoje susikrovė trečiajame kėlinyje, tačiau vos jo neišbarstė per paskutinę dvikovos atkarpą. Kodėl taip įvyko?

„Trečiajame kėlinyje pataikėme, gynyba buvo geresnė, tik dešimt taškų praleidome ir nepadarėme nė vienos klaidos. Po to pagalvojome, kad viskas padaryta ir tai vėl mums vos nekainavo pergalės“, – baigė Š. Jasikevičius.

Mačo MVP LeDay po pergalės džiaugėsi, jog komanda pradeda geriau žaisti pagal sistemą.

„Pradėjome dvikovą gerai, pirmavome iki ketvirtojo kėlinio, bet tada pradėjome žaisti lėtai ir varžovai mus pavijo. Turime ištaisyti klaidas, bet dėl to ikisezoninės rungtynės ir yra žaidžiamos. Pradedame geriau išnaudoti missmatchus, labiau žaisti pagal sistemą ir turime tai tęsti.

Asmeniškai žaidžiu kietai, treneris ir komandos draugai leidžia atsidurti gerose situacijose ir darau viską, kad tik laimėtume“, – sakė 23 taškus pelnęs amerikietis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS