„Žalgiris“ atsisveikino su M. Schilleriu ir jau rado naują trenerį | kl.lt

„ŽALGIRIS“ ATSISVEIKINO SU M. SCHILLERIU IR JAU RADO NAUJĄ TRENERĮ

  • 11

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Martinas Schilleris palieka komandą, skelbiama pranešime spaudai.

Po pralaimėjimais paženklinto starto Eurolygoje ir neįkvepiančio pasirodymo ikisezoninėse rungtynėse bei „Betsafe–LKL“ čempionate buvo nuspręsta atsisveikinti su nuo 2020 m. vasaros Kaune besidarbavusiu treneriu.

„Žalgirio“ vyr. trenerio pareigose M. Schillerį artimiausiu metu pakeis 54 metų krepšinio specialistas iš Slovėnijos Jure Zdovcas, su kuriuo yra baigiami derinti sutarties formalumai.

„Akivaizdu, kad komanda nežaidžia taip, kaip visi norėtume, kad žaistų. Prieš porą dienų minėjome, kad visi turime prisiimti atsakomybę. Vaizdas vakarykštėse rungtynėse ir vėl neįtikino, todėl negalėjome aukoti brangaus laiko ir nutarėme imtis greitų sprendimų, – sakė „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas. – Tai nereiškia, kad viskas, ką darė treneris M. Schilleris, buvo blogai. Per kartu praleistus 15 mėnesių iš jo pasisėmėme daug pozityvių dalykų. Dėkojame jam už jo darbą ir atsidavimą „Žalgiriui“.

Per pasiruošimo sezonui etapą nė vienerių rungtynių nelaimėję žalgiriečiai buksavo ir „Betsafe–LKL“ pirmenybių starte, o Eurolygos kovas pradėjo pralaimėjimais Vilerbano ASVEL ir Sankt Peterburgo „Zenit“ komandoms.

Artimiausiose rungtynėse, kuriose sekmadienį „Žalgirio“ arenoje kauniečiai susitiks su Klaipėdos „Neptūnu“, komandai vadovaus treneris Arne Woltmannas.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Da Luna

buvo ir yra klaida shilierio m, atleidimo juk fokusus kuria tikri krežinio žaidėjai bet jokiu būdų ne treneris ,antra bajeris susirenka juodukus kur moka dydžiulius pinigus o tie yra juk antra eilei liegionieriai jau ten europoj ir pasaulio šaliu komandu nera vietos nepriima viskas jau iščiulpta iš jo o tas dar save vertina verte yra nualintas triušis sedėk ir tausok ,sš nesuprantu kodė mes savo jaunima ir veržlu ir tinkama žaisti krepšini neima bet žiūrėk viena ateivi atbėgusi iki mūsų toj į aikštele pirmu numeriu o mūsų vaikinai yra daug pranašesni žodžio neturi, laukia dulblieriais laiko, kada suprasite tik saviems bus krepšinio mėtykams

Da

klaida dydelė ivelta juk treneris visus mato ir supranta kaip dirigentas dainu šventei mosodamas su lazdele o visas būris daininku žiūri dirigento vedlio momenta, ir nukripimo ten nebuna per šona kad balsas šauktu sugadintu visos komandos daininku būri, o kas nesupranta tas tokiu metu tyli bet dirigentas juk girdi ir mato kurioj pusei nėra balso atstovo, ir tomet po dainos kviečia to būrio trenerio vadova kuris moko soliami do dodo, si le mon, daininku komandos horistus ir toj išsiaiškina kuris nedalivauja, o miekena nu išklauso pono klausos puse ir mato ar verta imti šita daininka į būri atleidžia atranka buna tik tokio lygio

AnI nuomonė.

Ne treneris žaidžia, žaidėjai. Jei jų neparuošėte tai nekaltinkite trenerio. Neruošiat savu, o samdot iš Afrikos ir mokat milijonus. Tai jau jūsų valdžios kaltė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS