„Žalgiris“ pasiruošimo etape pasitikrins jėgas su LKL ir Eurolygos klubais | kl.lt

„ŽALGIRIS“ PASIRUOŠIMO ETAPE PASITIKRINS JĖGAS SU LKL IR EUROLYGOS KLUBAIS

  • 0

Treniruotėse prakaitą liejanti Kauno „Žalgirio“ komanda netrukus išbandys jėgas ir draugiškuose susitikimuose. Iki oficialios sezono pradžios Lietuvos čempionai ketina sužaisti penkerias kontrolines rungtynes.

Pirmą kartą žaidybinius elementus Lietuvos čempionai išbandys kontroliniuose mačuose Kaune už uždarų durų, o vėliau išvyks į trumpą treniruočių stovyklą Palangoje.

Pirmąsias rungtynes planuojama sužaisti rugpjūčio 31 d. „Žalgirio“ arenoje, o žalgiriečių varžovas paaiškės artimiausiu metu.

Rugsėjo 4 d. taip pat Kaune įvyks susitikimas su Utenos „Juventus“ krepšininkais, o rugsėjo 7 d. jau Palangoje žalgiriečiai sužais rungtynes su Panevėžio „Lietkabelio“ komanda.

Vėliau kauniečių laukia rugsėjo 12-13 dienomis „Žalgirio“ arenoje vyksiantis ikisezoninis keturių Eurolygos komandų turnyras. „EuroLeague We’re Back Preseason Tour“ pavadintame turnyre kartu su „Žalgiriu“ rungtyniaus Milano „AX Armani Exchange“, Atėnų „Panathinaikos“ ir Berlyno ALBA krepšininkai.

Pastaroji ekipa pakeitė dėl kelionių apribojimų turnyre negalėsiančią dalyvauti Stambulo „Anadolu Efes“ komandą.

Rugsėjo 12 d., šeštadienį, bus žaidžiamos dvejos pusfinalio rungtynės. Nuo 16 val. savo jėgas išbandys Milano ir Berlyno ekipos, o 19 val. susigrums „Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ krepšininkai.

Rugsėjo 13 d. 16 val. įvyks mačas dėl trečiosios vietos, o 19 val. – turnyro finalas.

Bilietų prekybą į turnyrą planuojama pradėti rugsėjo pradžioje, paaiškėjus tiksliems reikalavimams ir rekomendacijoms dėl COVID-19 situacijos Lietuvoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS