„Žalgiris“ sulauks naujo akcininko: investuos IT gigantas | kl.lt

„ŽALGIRIS“ SULAUKS NAUJO AKCININKO: INVESTUOS IT GIGANTAS

  • 0

Kauno „Žalgiris“ į savo organizaciją artimiausiu metu turėtų priimti naują narį. „24sek.lt“ žurnalistai Donatas Urbonas ir Rokas Pakėnas skelbia, jog tai turėtų būti vienas iš „Tesonet“ įmonės bendrasavininkų ir įkūrėjų Tomas Okmanas.

Pranešama, jog pagrindinis „Žalgirio“ dalininkas Paulius Motiejūnas ketina parduoti apie 25 proc. savo akcijų.

Motiejūnas išliks pagrindiniu Kauno klubo dalininku, turėdamas 50 proc. komandos akcijų. Likusi 25 proc. komandos dalis priklauso Arvydui Saboniui.

„Tesonet“ yra didžiausia Baltijos šalyse informacinių technologijų įmonė, kurioje dirba daugiau nei 1,4 tūkst. darbuotojų.

„Tesonet“, kuri yra atsidariusi 12 biurų Vilniuje bei po vieną Kaune, Londone ir Amsterdame, orientuojasi į tarptautinę rinką ir gaubia per 80 pasaulio valstybių.

33-ejų Okmanas šiemet „Verslo žinių“ buvo išrinktas geriausiu metų generaliniu direktoriumi, o „Žalgiris“ su „Tesonet“ 2019-2020 metų sezone pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

Planuojamas „Žalgirio“ 2020-2021 metų sezono biudžetas buvo 9,7 mln. eurų, tačiau antroji pandemijos banga atvėrė daugiau nei 2 mln. eurų skylę. Šią sumą buvo planuojama surinkti iš bilietų pardavimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS