„Zenit“ klube – koronaviruso židinys: nustatyti penki nauji COVID-19 atvejai | kl.lt

„ZENIT“ KLUBE – KORONAVIRUSO ŽIDINYS: NUSTATYTI PENKI NAUJI COVID-19 ATVEJAI

  • 1

Sankt Peterburgo „Zenit“ klube įsiplieskė COVID-19 židinys, sustabdęs komandos darbo procesus. Sekmadienį ekipa paskelbė apie dar penkis naujus atvejus klube: du nustatyti krepšininkams, trys – treneriams.

Iš viso COVID-19 infekcija, įskaitant lietuvį Artūrą Gudaitį, serga net dešimt žmonių: šeši žaidėjai, trys treneriai ir masažistas. Visa komanda užsidarė karantinui ir yra prižiūrima medikų.

Iš sergančių krepšininkų be A. Gudaičio taip pat yra įvardinti Vladislavas Truškinas, Austinas Hollinsas ir Antonas Puškovas bei masažistas Andrejus Kozlovas.

Penktadienį „Zenit“ varžėsi su Šarūną Jasikevičių vadavusio Tomo Masiulio treniruojama „Barcelona“, kurią įveikė namuose įveikė 74:70.

Neeilinėje padėtyje atsidūrusi „Zenit“ kartu su Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities „Chimki“ kreipėsi į Eurolygą dėl galimybės nukelti rungtynes.

Artėjančią dvigubą savaitę „Zenit“ ekipai yra numatyti mačai su Vitorijos „Baskonia“ (antradienį) ir Valensijos „Basket“ (ketvirtadienį), o „Chimki“ klubui – su Madrido „Real“ (trečiadienį) ir Vitorijos „Baskonia“ (penktadienį).

Šeštadienio mače su „Žalgiriu“ R. Kurtinaitis vertėsi vos septyniais žaidėjais. Komandai dėl traumų padėti negali Aleksejus Švedas, Dairis Bertans ir Stefanas Jovičius, tuo metu Gregui Monroe, Janiui Timmai, Jordanui Mickey, Maksimui Baraškovui ir Jevgenijui Voronovui yra diagnozuotas COVID-19 virusas.

Naujokas Errickas McCollumas tebėra karantine.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Cia turetu rasyti apie sporta

taciau dabar atsirado nauja sporto saka covid -19 ~!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS