R. Javtokas apie tragiškai žuvusį K. Bryantą: esu sukrėstas | kl.lt

R. JAVTOKAS APIE TRAGIŠKAI ŽUVUSĮ K. BRYANTĄ: ESU SUKRĖSTAS

Kauno „Žalgiris“ pagerbs tragiškai žuvusio Kobe Bryanto atminimą. Vakar sraigtasparnio katastrofoje žuvęs legendinis JAV krepšininkas paliko savo įrašą ir kolegų iš Lietuvos atmintyje.

„Kol kas negaliu atsakyti, nes viskas įvyko tik vakar, bet pagerbimas tikrai kažkoks bus“, – teigė Robertas Javtokas.

Dabartinis „Žalgirio“ sporto direktorius su K.Bryantu aikštelėje susidūrė 2008-aisiais, kuomet atstovaudamas Lietuvos rinktinei kontroliniame mače prieš Pekino olimpines žaidynes metė iššūkį „Juodosios Mambos“ vedamai JAV komandai.

Buvęs vidurio puolėjas neslėpė buvęs sukrėstas kolegos žūties.

Esu sukrėstas ir aš, ir mano šeima.

„Grįžome vakar po rungtynių, žinia atėjo į telefoną... Vėliau įsijungiau televiziją ir supratau, kad tai ne šiaip išdaiga, o didelė netektis. Esu sukrėstas ir aš, ir mano šeima. Atrodo, jog mano vaikai dar net nematė jo žaidžiančio, bet tai visus palietė“, – kalbėjo R.Javtokas.

Paprašytas pasidalinti savo prisiminimais apie K.Bryantą, lietuvis negailėjo šiltų žodžių bei tikino, jog amerikietis paliko gilų įspaudą visų profesionalių krepšininkų žaidime.

„Jis – kovotojas, lyderis ir jeigu man reikėtų rinktis, kaip turėtų atrodyti profesionalus krepšininkas, žaidėjas ar tėvas, tai, manau, Kobe būtų tas pavyzdys, kuris būtų pirmas. Jis buvo talentingas, darbštus, charizmatiškas, nugalėtojas. Matyt, visiems įstrigo šios jo savybės. Ne veltui jo gedi visas pasaulis“, – sakė R.Javtokas.

K.Bryanto atminimo pagerbimo ceremonija veikiausiai vyks per artimiausias „Žalgirio“ rungtynes  Kaune vasario 4 d. su Pirėjo „Olympiakos“ klubu.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Paulius1ltu

Blat komentatoriai net tulzimi springsta, čia ką pagrindinis lietuvio bruožas būti pagiežingu ir piktu ? Šlykštu skaityti tokius komentarus.

Mirtis

vienus aplanko netiketai kitus ji ilgai ir skausmingai zudo,toks gyvenimas ,vieni iseina kiti ateina, tokia kasdienybe gyvenimas eina toliau.

k2k2

Blat dar gedulo diena lietuvoje paskelbkite.Idijotai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS