M. Mikutavičius: moteriškos kelnaitės su Vyčio simboliu – nieko smerktino | kl.lt

M. MIKUTAVIČIUS: MOTERIŠKOS KELNAITĖS SU VYČIO SIMBOLIU – NIEKO SMERKTINO

  • 3

Sakoma, kad apatinis trikotažas – lyg antra žmogaus oda. Todėl labai svarbu išsirinkti tinkamus, kurie būtų ne tik gražūs, bet ir patogūs.
Ne paslaptis ir tai, kad dailiais apatiniais pasipuošusi moteris jaučiasi seksuali ir pasitikinti savimi, o ir romantiški nėriniai, kaip magnetas traukia vyrų žvilgsnius.

Nors įprasta, kad dailiosios lyties atstovės apatinį trikotažą dažniausiai perkasi pačios sau, tačiau daugėja vyrų, kurie savo mylimosioms dovanoja gundančius apatinius.

Šią tendenciją pastebėjo ir apatinio trikotažo pardavėjai, kurių teigimu, Lietuvoje daugėja stipriosios lyties atstovų, kurie savo antrosioms pusėms nuperka seksualių apatinių komplektą.

„Apie 40 proc. mūsų pirkėjų – vyrai. Jie perka tai, kas jų akimis atrodo gražu, ir kas jiems patiems patinka. Dažniausiai jų išrinkti apatiniai – seksualūs ir erotiški“, – sakė internetinės parduotuvės apatinukai.lt vadovas Tadas Žukauskas.

Vis dėlto, išrinkti moteriai tinkamus apatinius, dažnam vyrui tampa tikru iššūkiu. Didžiausia problema, su kuria jie susiduria – netinkamai parinktas liemenėlės dydis.

„Vyras, ilgai draugaujantis su mergina, turi žinoti jos apimtis. Man pačiam teko pirkti apatinį trikotažą savo mylimajai, jokių sunkumų neturėjau“, – sakė muzikos prodiuseris Egmontas Bžeskas.

Pasak vyro, jam gražiausi subtilūs ir minimalistiniai apatiniai, o daugelio mėgstami nėriniai jam – ne prie širdies.

„Visgi, man moteris gražiausiai atrodo nuoga“, – juokavo E. Bžeskas.

Kiek išradingesnis buvo dainininkas Marijonas Mikutavičius, kuris padovanojo moteriškus apatinius, dekoruotus kaukolės aplikacijomis.

„Man atrodė gražu, o ir jai tokia dovana patiko“, – teigė jis.

Originalias dovanas mėgstantis vyras teigė, kad neprieštarautų, jei jo antroji pusė pasipuoštų išskirtinėmis kelnaitėmis, dekoruotomis Vyčio simboliu. „Išvydęs tokius apatinius, pirmiausiai sugiedočiau Lietuvos himną. O dėl tautinio simbolio, nematau tame nieko blogo ar smerktino. Esame demokratiška šalis, todėl, jei kažkas nori moteriškas kelnaites puošti Vyčio simboliu, tegul. Nemanau, kad tai – kažkas netinkamo“, – sakė M. Mikutavičius.

Panašios nuomonės buvo ir radijo laidų vedėjas Rolandas Mackevičius, kuris neseniai aukso žiedus sumainė su merginų grupės „Pinup Girls“ nare Ieva Ambrazaite.
„Jei mano mylimoji pasipuoštų Vyčio simboliu dekoruotomis kelnaitėmis, pagalvočiau, kad ji yra labai patriotiška“, – neslėpė „Radistas“.

GALERIJA

  •  M. Mikutavičius: moteriškos kelnaitės su Vyčio simboliu – nieko smerktino
  •  M. Mikutavičius: moteriškos kelnaitės su Vyčio simboliu – nieko smerktino
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

marijonui

deja ,nieko švento nėra viskas turi savo vietą VYČIUI ant kelnaičių NE VIETA per daug sau leidžiam o kas per daug -tai NESVEIKA

baltarusiškas

tai kad čia tas Vytis su nuleista uodega. labiau ne mūsų, o kaimynų belarusų.

stopu2ovai

Tokį kuris tyčiojasi iš švenčiausių tūkstantmečių Lietuvos simbolių reikia naikinti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS