Seksualus Ditos Von Teese apatinis trikotažas – jau Lietuvoje | kl.lt

SEKSUALUS DITOS VON TEESE APATINIS TRIKOTAŽAS – JAU LIETUVOJE

  • 0

Nuo šiol burleskos karaliene tituluojamos Ditos Von Teese kurtas apatinis trikotažas džiugins ir gundymo paslapčių išsiilgusias Lietuvos moteris, dizainerės apatinio trikotažo kolekcija „Von Follies” jau atkeliavo.

Nuo šiol burleskos karaliene tituluojamos Ditos Von Teese kurtas apatinis trikotažas džiugins ir gundymo paslapčių išsiilgusias Lietuvos moteris, dizainerės apatinio trikotažo kolekcija „Von Follies” jau atkeliavo.

Pirmąją apatinio trikotažo kolekciją Dita Von Teese sukūrė 2012 m. Dizainerę įkvėpė vintažo mados stilius, nes tokie apatiniai, pasak jos, turi tapti kasdiene kiekvienos moters apranga, kad ji pirmiausia galėtų sugundyti save. Šios kolekcijos apatinis trikotažas skirtas elegancijai ir moteriškumui atskleisti. Dita Von Teese siūlo liemenėles, kelnaites aukštu liemeniu, korsetus iš juodos, raudonos, rožinės spalvos satino medžiagos, kurią puošia seksualumą pabrėžiantys nėriniai, permatomi tinkleliai, šilko ir atlaso elementai. Dizainerė įsitikinusi, kad gundymo menas yra ne mažiau svarbus negu geros manieros, todėl kiekviena moteris turi turėti galimybę pasipuošti aistrą žadinančiu apatiniu trikotažu.

Pasak Nataljos Sivickajos, „kolekcijos „Von Follies” apatinių išskirtinumas – tai rafinuoti juodi nėriniai, subtiliai panaudotos aksomo detalės, kurios sukuria prabangos įspūdį, nors šios kolekcijos gaminių kaina tikrai nėra didelė. Moteris, pasirinkusi kolekcijos „Von Follies” apatinius, atrodys elegantiškai ir, žinoma, seksualiai. "Visgi tai yra klasika. Šios kolekcijos apatinis trikotažas patogus ir tinkamas nešioti kasdien. Lietuvos moterims siūlome įvertinti Ditos Von Teese kurtų apatinių subtilybes ir pajausti juose užkoduotą dizainerės gundymo meno paslaptį”, – sako N. Sivickaja.

Dita Von Teese – Amerikos mados pasaulyje gerai žinoma burleskos šokio atkūrėja, netgi išleidusi knygą apie šį gundymo ir viliojimo meną. Į apatinio trikotažo verslą garsi šokėja įsisuko prieš kelerius metus ir labai greitai užkariavo Europos, Amerikos ir Australijos rinkas. Drąsi viliokė, nebijanti pabrėžti savo seksualumo, nori visoms moterims įrodyti, kad gundymas yra jų teisė, privilegija ir galimybė gyventi spalvingą gyvenimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS