10 idėjų Apatinių šventei jūsų miegamajame | kl.lt

10 IDĖJŲ APATINIŲ ŠVENTEI JŪSŲ MIEGAMAJAME

Seniai seniai visų daiktų funkcijos buvo aiškios: telefonas buvo skirtas kalbėjimui, puodas – virimui, o apatiniai buvo tiesiog apatiniai. Bet tai – jau tik pasakos šiuolaikiniame išmaniųjų technologijų pasaulyje.

Šiandien apatinių pasaulį krečia ne tik mados vėjai, bet ir tikrų pasakų vertos fantazijos, kuriomis jokia gėda pasipuošti švenčiant Tarptautinę apatinių drabužių dieną.

Idėjų, kaip šią šventę padaryti išties įsimintina ir apskritai bet kurią dieną paversti švente, siūlo mūsų portalas.

1. Liemenėlė su žibintais

Atveskite antrąją pusę į tikrąjį malonumų kelią jį tiesiog apšviesdamos, apakindamos tuo, ko jis tikrai dar nematė ant seniai pažįstamo jūsų kūno. Ideali staigmena automobilių mėgėjams.

2. Nemalonų kvapą sulaikantys apatiniai

Būna dienų, lyg tyčia: tai kopūstienė, tai pupelės, tai streso išpūstas pilvas. Tačiau net ir tai neturėtų būti stabdis užsiimti meilės šėlionėmis. Išeitį dar prieš ketverius metus pasiūlė japonų kompanija „Seiren“, pradėjusi prekiauti apatiniais, kurių dėka galima drąsiai gadinti orą ir nebūti „išryškintam“ antrosios pusės. Kvapus sugeriančių apatinių, kurie, beje, skirti ir vyrams, ir moterims, paslaptis – audinio pluošte esančios keraminės dalelės. Tiesa, garso šie apatiniai „nenukenksmina“.

3. Apatiniai su GPS

Šiuose apatiniuose įtaisyta GPS sekimo sistema. Jei nesate feministinių pažiūrų ir nesišiaušiate prieš vyro norą įsiūlyti jums tokį šiuolaikinį „skaistybės“ diržą, tuomet galite padovanoti jam malonumą stebėti, kur yra jo moteris, ir kaisti regint, kad GPS signalas artėja jo link.

4. Gauruoti apatiniai

Pripažinkite – šiais laikais vešlia bikinio zonos šukuosena gali pasigirti nedidelis būrys natūralistų. Jei nesate nusiteikusios ilgam jos auginimo ir puoselėjimo procesui, bet norite būtent taip nustebinti mylimąjį, verčiau rinkitės „peruką“ – apatinius, imituojančius išties vešlią bikinio zoną. Tokių siūlo nemažai kūrėjų, tarp jų – Debora Dax.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. „Twitter“ jaustukas

„OgilvyOne Athens“ sukurta liemenėlė pasiunčia „Twitter“ jaustuką kaskart, kai yra atsegama. Iš pažiūros keista idėja slepia labai svarbią žinią – priminimą, kad reikia pasitikrinti dėl krūties vėžio.

6. Savaime išsivalantys apatiniai

„Monarch“ kompanijos sukurtas stebuklas su vario dalelėmis užmuša 99 proc. jūsų apatiniuose atsirandančių priešų – bakterijų ir grybelių. Žinoma, tai nereiškia, kad galite būti 99 proc. pasitikinti savimi ir vengti dušo.

 

 

 

7. Prancūziškasis brizas

Šių apatinių įkvėpimo šaltinis – XVI a. Prancūzijoje vyravusi „vėjelio“ mada: žvilgt po suknele – nieko! Ne tik anuomet, bet ne mažiau ir dabar vyrą jaudina mintis, kad po damos sijonu slystelėjusi jo ranka ras… tai, ko geidžia, ir be papildomų kliūčių. Mūsų laikais tokios kaitrios prancūziškos begėdystės vargiai praktikuojamos kasdien, tačiau tokie apatiniai turėtų pakurstyti antrosios pusės viduramžišką norą užkariauti savo ponią.

8. Aistros testas

Kartais vyrams sunku suprasti, kada moteris nori mylėtis ir kada tai daro tik „iš reikalo“. Kad tokių dvejonių būtų išvengta, „Ravijou“ kompanija sukūrė išmaniąją liemenėlę – „Meilės testą“. Liemenėlės segtukai iššauna tuomet, kai davikliai gauna informacijos, kad moteris yra susijaudinusi ir trokštanti nusimesti ne tik ją. Įspėjimas: venkite tokių apatinių, jei jaučiate aistrą ne tik antrajai pusei, bet ir savo darbui.

9. Neleidžiantys valgyti apatiniai

Kiek kartų esate pagalvojusios, kad reiktų rakinti šaldytuvą (arba taip ir padariusios)? Kiek kartų sakėte sau, kad nevalgysite viliojančio sausainio, nes pavirsite begemote? Jei nebesuskaičiuojate, jums tai primins „Microsoft Research“ apatiniai, kurie akylai stebi jūsų streso kreivę ir, jei peržengiate „emocinio valgymo“ ribą, jums be užuolankų į mobilųjį telefoną atsiunčia žinutę, kad per daug valgote.

10. Trumpikės su „kraneliu“

Ir vėl vyrų labui darbuojasi japonų kūrėjai. Jų pristatyti apatiniai su čiaupu leis jums pačiai reguliuoti savo vyro aistros srovę. 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

mokomes skaityt

Kaip as suprantu, tai kaip tik normalus ne viagra, o spedra renkasi, kai vertina nauda ir gaunama zala. Spedra isvis vienintele, kuri be salutinio poveikio sustirina erekcijos funkcija. Kokios viagros tai tikrai negalima vartoti turint bedu su kepenim, o spedra- laisvai.

Čiubaka

Valink iš eterio spedra, normaliems vyrams VIAGROS nereikia

Spedra

Kaip naujos kartos vaistas, Spedra yra geresniu pasirinkimu vyrams, besirupinantiems savo sveikiata taip pat stipriai, kaip ir pajegumu. Patvirtinta, jog veiklioji avanafilio medziaga yra geresnio toleravimo uz kitas, aptinkamas vaistuose vyrams. Be to, neturi salutinio poveikio, kaip via gra ir pan preparatai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS