Tegu laimi mažiausias: Danijoje rengiamas toks penio konkursas | kl.lt

TEGU LAIMI MAŽIAUSIAS: DANIJOJE RENGIAMAS TOKS PENIO KONKURSAS

Danijoje, vienoje mažesnių pasaulio valstybių, dydis aiškiai turi reikšmę: vienas tinklalapis kviečia vyrus atsiųsti savo penio nuotraukas konkursui, kurį laimės ir „iPhone“ gaus paties mažiausiojo savininkas.

Erotinis tinklalapis Singlesex.dk, kurio savininkas yra 45 metų Mortenas Fabricius (Mortenas Fabrisijus), neseniai surengė gražiausio penio konkursą, o dabar nusprendė, kad atėjo laikas mažiausiajam.

„Mažiausias yra kraštutinybė, - AFP sakė M.Fabricius. - Tai konkursas, kuris yra keistas ir linksmas, ir kone peržengiantis ribą“.

„Tai konkursas, susijęs su vyriškumo esme, svarbiausiu dalyku vyrui. Yra tiek daug nelaimingų vyrų, kurie galvoja, kad reikia turėti gigantišką penį, bet turėti jį milžinišką nėra normalu“, - sakė jis.

M.Fabriciusas išreiškė viltį, kad šis smagus ir keistas konkurso aspektas paskatins žmones truputį pasišaipyti šia opia tema ir padrąsins anonimiškai paskelbti nuotraukas.

Taisyklės paprastos: reikia atsiųsti nuotrauką tinklalapiui, kuriame užfiksuotas erekcijos būsenos penis ir šalia laikoma matavimo juosta.

Laimės vyras mažiausiu peniu, bet tinklalapio skaitytojos moterys taip pat išrinks savo laimėtoją.

Tie du nugalėtojai laimės „iPhone“, o antrosios ir trečiosios vietos prizai yra „iPad 3“, sakė M.Fabricius. Konkursas vyks iki 2013 metų sausio 31 dienos.

„Kol kas gavome šešias ar septynias nuotraukas, kurios yra paskelbtos, bet siunčiama daugiau, mes jas tikriname, ar jos nėra pavogtos iš interneto“, - sakė jis.

„Visa turi būti didesnio, didesnio ir didesnio dydžio. Neįtikėtina, kaip žiniasklaida atgrasė žmones nuo rodymosi tokiems, kokie jie yra“, - sakė jis, turėdamas omenyje ir pornografijos pramonę.

Seksologė Vivi Hollaender (Vivi Holender) pažymėjo, kad sulaukia daugybės užklausų iš vyrų, kurie mano, kad jų organas yra per mažas.

„Mažiausias penis erekcijos būsenos buvo 1,5 centimetro“, - sakė ji. Tas vyras jai atsiuntė nuotrauką, o savo lytinį gyvenimą apibūdino kaip gerai funkcionuojantį.

„Baugina tai, kiek daug vyrų nerimauja, kad jų penis yra per mažas. Tai tikrai gali sugriauti gyvenimo kokybę“, - pridūrė ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS