10 dalykų, dėl kurių būti 40-mete – puiku | kl.lt

10 DALYKŲ, DĖL KURIŲ BŪTI 40-METE – PUIKU

Frazę, kad gyvenimas po 40-ies tik prasideda ir pražysta gražiausiomis spalvomis, jaunos merginos neretai palydi užuojauta – esą, „senolės“ saviguoda užsiima. Visgi po dešimtmečio ar poros jos su šypsena patvirtina šią tiesą.

Priežastis, kodėl būti 40-mete – puiku, iškloja portalas.

1. Finansinė nepriklausomybė

Šiais laikais pastebima tendencija, kad mokslai baigiami vis vėliau – po „savęs ieškojimo“ periodo, kartais ir 25-erių. Tuomet seka ne ką lengvesnis debiutantės darbo rinkoje kelias, įsitvirtinimas vienoje ar kitoje srityje, darbovietėje – taip ir 30-metis praeina. O jau 40-ies gali plačiai išskleisti sparnus. Žinoma, finansiškai nepriklausoma gali tapti gerokai anksčiau, visgi su draugu (-ais) butą ar kambarį nuomojančių 40-mečių yra gerokai mažiau nei 30-mečių. 40-metei nesuka galvos tokios dilemos, kaip tėvų paprašyti pinigų, kaip susimokėti už paslaugas, eiti ar neiti į restoraną, pirkti šampaną ar šampanizuotą gėrimą.

2. Seksualumo pikas

Pumos mito nė nereikia patvirtinti. 40-metė paprastai būna išsilaisvinusi iš įvairiausių tabu, puikiai pažįsta savo kūną ir žino, kas jai teikia malonumą. Dauguma 40-mečių pajunta tikrą seksualinę revoliuciją, o kai kurios, visą gyvenimą iki tol save laikiusios šaltomis ar net aseksualiomis, pagaliau patiria pirmą orgazmą. Ne mažesnis malonumas ir privalumas – nebelieka tave, kaip seksualinį objektą, nužiūrinėjančių godžių vyrų akių. 40-metei nebereikia įrodinėti savo seksualumo drabužiais, vilioklės elgesiu, – ji jį tiesiog spinduliuoja.

3. Meilė sau

40-metė myli save tokią, kokia yra, ir nesistengia įtikti kitiems lipdama per pačią save. Ji moka savo trūkumus paversti privalumais. Ir net „susidraugauja“ su savo kūno „netobulumais“ ar raukšlelėmis, liudijančiomis turiningą gyvenimą.

4. Nebegirdi mamos priekaištų

Sulaukus 40-ies jau nebegirdi mamos priekaištų, kad tą ar aną darai ne taip, ne tą perki, ne taip gyveni, ne taip rengiesi, ne tokį vyrą renkiesi ir t.t. Na, nebent nuolat burbančią mamą jums likimas skyrė už ankstesnio gyvenimo nuodėmes.

5. Nebėra socialinio spaudimo

Kai vienišei – 25-eri, ji girdi klausimą, kada tekėsi ir gimdysi. Sulaukė 35-erių: kodėl neteki, reikia vyro, jau reikia gimdyti. Ištekėjusiai irgi nekvepia ramybe – neretai „pasmalsaujama“, ar nėra planuose „pagranduko“, ar tokiame nestabiliame pasaulyje, kur skiriasi kas antra šeima, jai viskas klojasi gerai. Po 40-mečio galite būti tikra – jei tokie klausimai neišnyks, tai bent bus labai reti.

6. Sauskelnių era baigėsi

40-metės vaikai dažniausiai jau būna jei ne bebaigią mokyklą, tai pakeliui į ją. Bet kokiu atveju, sauskelnių era baigėsi, vaikai daugiau ar mažiau savarankiški, vadinasi, galima daugiau laiko skirti sau ir savo pomėgiams. Ar tai – ne privalumas?

7. Rūpinimasis savimi

Metams bėgant kūnas keičiasi. Bet 40-metė jau moka tinkamai juo pasirūpinti: sportas, subalansuota mityba, atrastas malonumas valgyti, o ne tiesiog pripuolus užkišti skrandį, o kur malonūs grožio ritualai. Koks pranašumas? Tik palyginkite garsių aktorių, dainininkių „žalios“ jaunystės ir „brandžios“ jaunystės nuotraukas.

8. Žino, ko nori

25-erių pasaulis atrodo toks milžiniškas, kupinas atradimų, kad nė nežinai, į kurią pusę mestis, kur eiti, ką rinktis. 40-metė ne tik tvirtai žino, ko nori, bet žino, kada ir ką reikia daryti, kad tai pasiektų. Tai galioja tiek asmeniniame gyvenime, tiek darbe, tiek draugystėje. Kitaip tariant, ji žino, ką reikia daryti ir ko vengti, kad būtų laiminga. 

9. Jos valdo

Kiek pažįstate 25-erių metų vadovių? O tokių 40-mečių jau nereikia skaičiuoti ant pirštų. Jos turi patirties, žavesio, energijos, jos žino, apie ką kalba, ir negalvoja – ką pasakyti. Jaunystė kapituliuoja.

10. Vienatvė nebaugina

Jei dar 30-metei praleisti šeštadienio vakarą vienai atrodo tragedija, tai 40-metė tokia laisve tik pasimėgaus ir jos savivertė dėl to nė kiek nenukentės. 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

vyrams

Vyrams, kurie rupinasi savo sveikata ir nori pagerinti savo pajeguma, labai rekomenduoju pasiskaityti: w ww. goo. gl/j5JG2H ir w ww .goo. gl/NKPhbP Cia apie veikliaja avanafilio medziaga. Maniskis geria po 100mg- iprastine vienkartine vaisto doze ir jauciasi puikiai.

nuomone

Bet vyrams kiek sunkiau, nes tuomet jau atsiranda ir potencijos problemu. Na, nebent Spedra geria. Tai su sitais vaistais saugu ir ilga laika "draugauti", nes gerai toleruojami, o poveikis visada stiprus vos isgerus- 15 minuciu ir erekcijos problemu kaip nebuta.

.......

taip,taip...paprasčiausiai supranti,kad pradedi senti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS