M. Vitulskis: per šiuos metus netekau pusės šeimos | kl.lt

M. VITULSKIS: PER ŠIUOS METUS NETEKAU PUSĖS ŠEIMOS

  • 5

Nors viešumoje garsūs aktoriai, dainininkai bei renginių vedėjai visada geros nuotaikos ir kitiems dovanoja puikias emocijas, asmeniniame jų gyvenime pilna skaudulių.

Šį vakarą 19.30 val. LNK laidoje „KK2 penktadienis“ visiems puikiai pažįstami žmonės pirmą kartą ryšis prabilti apie jautriausius išgyvenimus. Atvirumas turi prasmę. Savo pavyzdžiais mūsų garsenybės įrodys: emocinės duobės pažįstamos visiems ir būtina skubi pagalba tikrai pasiekiama. Speciali LNK televizijos laida bus skirta emocinės paramos tarnybos „Jaunimo linija“ 30-ies metų veiklai, per ją bus kviečiama aukoti linijos darbui.

Laidoje itin jautria savo šeimos istorija pasidalins žinomas operos solistas Merūnas Vitulskis, kuriam pastarasis pusmetis buvo nepakeliamai sunkus. „Per šiuos metus aš netekau pusės šeimos. Mano patėvis mirė šiais metais, mano močiutė mirė ir mano dėdė mirė. Tie žmonės buvo labai nuostabūs, jie labai daug davė man, mano gyvenimui. Ir tokių žmonių nepamiršiu niekada. Šios trys mirtys įvyko labai staigiai.  Ir tas nuostabos efektas turbūt yra pats baisiausias. Jei savo artimą žmogų prižiūrėtum ligoninėje, pradėtum lyg ir taikytis prie to, o mano atveju niekam nebuvo laiko. Vienas po kito staiga iškeliavo trys žmonės“, – pasakos Merūnas, vis dar sunkiai atsigaunantis po artimųjų netekčių.

Šios trys mirtys įvyko labai staigiai. Ir tas nuostabos efektas turbūt yra pats baisiausias.

Operos solistas sako puikiai suprantantis  žmones, kurie klimpsta į depresiją ar ištikti emocinių krizių kreipiasi į specialistus. „Mano mama ir mano žmona sirgo depresija. Gerai žinau, kas tai yra ir kokia svarbi yra pagalba“, – sako vyras.

Tuo metu dainininkė Iglė Bernotaitytė prisipažins, kad staigus išgarsėjimas jai buvo sukėlęs nevaldomą emocinį stresą. „Ištisas dienas gulėdavau lovoje. Neatsikeldavau net kompiuterio pasiimti, net į tualetą nueiti būdavo kančia. Nors dauguma bendraamžių man pavydėjo šlovės, viduje jaučiausi labai nelaiminga.  Žinoma, prie to prisidėjo ir neigiami komentarai, kuriuos skaitydavau ir šventai tikėdavau, kad esu tokia bloga, kaip apie mane rašo kiti. Viskas baigėsi tuo, kad teko gerti vaistus, kreiptis  į psichoterapeutus“, – sako Iglė.

„Jaunimo linija“ per metus padeda dešimtims tūkstančių žmonių, o šį vakarą „KK2 penktadienis“  kartu su būriu įžymybių visus kvies padėti „Jaunimo linijai“, kuri kaip tik šiomis dienomis švenčia savo veiklos 30–metį. Emocinę paramą teikianti organizacija „Jaunimo linija“ girdi ir išklauso pagalbos ieškančius žmones visą parą, nenutrūkstamai. Organizacija išgyvena iš privačių ir verslo aukojamų lėšų, jau dabar galima aukoti trumpaisiais numeriais 1402 (3 eurai) 1485 (5 eurai), o didesnę sumą – aukok.lt

GALERIJA

  • M. Vitulskis: per šiuos metus netekau pusės šeimos
  • M. Vitulskis: per šiuos metus netekau pusės šeimos
  • M. Vitulskis: per šiuos metus netekau pusės šeimos
LNK arch.nuotr.
Gairės: Merūnas Vitulskis, depresija, mirtys, Jaunimo linija, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Tvirta šeima

Kokia šeima, patėvis, dėdė ir močiutė? Močiutė dar prie artimųjų, o mamos vyras, tai niekas.

skaitytojas.

Merūnas puikus dainininkas,bet kodėl taip pigiai reklamuojasi,gal čia žmonos mentalitetas lenda. Kdel kita operos dainininkai ant tokių pigių triuku neklumpa. ar tikrai smagu dalyvauti žemo lygio laidose ir tt...

Uzuojauta

Del mociutes mirties.Pazinojom ja,buvo grazi moteris,sviesaus atsiminimo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS