Antrąjį gimtadienį švenčianti „Apotheka“ siūlo išskirtinį asortimentą ir neslepia ambicingų planų | kl.lt

ANTRĄJĮ GIMTADIENĮ ŠVENČIANTI „APOTHEKA“ SIŪLO IŠSKIRTINĮ ASORTIMENTĄ IR NESLEPIA AMBICINGŲ PLANŲ

  • 2

Gegužės mėnesį antrąjį gimtadienį Lietuvoje švenčiantis vaistinių tinklas „Apotheka“ džiaugiasi pasiektais rezultatais ir neslepia turintis ambicingų planų plėtrai. „Mūsų tikslas – būti savo klientams pirmosios pagalbos vieta sunegalavus, ieškant patarimo ir informacijos sveikatinimo ar vakcinacijos klausimais“, – sako Verslo plėtros direktorius Rimvydas Paukštė.

Estijos verslininko Marguso Linnamae (Linamajė) valdomas vaistų didmeninės ir mažmeninės prekybos koncernas „Magnum Grupė“ pirmąją savo vaistinę Lietuvoje atidarė 2019 m.

„Pirmieji metai buvo kupini iššūkių, naujų ir netikėtų patirčių. Nepraėjus nė metams po atsidarymo visiems teko taikytis prie naujų – karantininių darbo ir gyvenimo sąlygų. Tačiau šis laikas padėjo dar kartą įsitikinti, kad mūsų vaistininkai yra tikri profesionalai, kurie net ir pasikeitus darbo sąlygoms per karantiną greitai prisitaikė ir klientams skyrė išskirtinį dėmesį“, – didžiuodamasis sako R. Paukštė. 

Prioritetas – aptarnavimo kokybė

„Apotheka“ vaistinių regiono vadovės Raimondos Dubauskienės teigimu, pagrindinis dėmesys skiriamas profesionaliam ir kokybiškam aptarnavimui bei gero santykio su klientais palaikymui. „Mums svarbu, kad visi apsilankę žmonės jaustųsi išgirsti ir gautų kokybiškas konsultacijas. Ypatingas dėmesys visose „Apotheka“ vaistinėse yra skiriamas visiems, kurie ateina nusipirkti kokybiškų produktų ir tikisi profesionalios vaistininko konsultacijos, koks vaistinis preparatas ar maisto papildas tiks, kaip gydytis ir veiksmingai stiprinti organizmą, siekiant išvengti ligų“.

Kokybiškas asortimentas yra antras prioritetas, kurį R. Dubauskienė įvardina kaip svarbų atskaitos tašką. „Orientuojamės į kokybiškus produktus visose kategorijose – vaistų, maisto papildų, kosmetikos, burnos higienos, slaugos ar ortopedinių prekių. Todėl mūsų asortimente tikrai rasite ekologiškus ir etiškus maisto papildus „Viridian“, aukštos kokybės standarto maisto papildus „Ecosh“, „Dr. Wolz“, „Dr. Ohhira“, kurių galbūt nėra kitose vaistinėse. Džiaugiamės galėdami savo klientams rekomenduoti gydytojos Rūtos Merkytės kosmetikos liniją „Manilla“, kokybe garsėjančių prekės ženklų „Filorga“, „Skin Doctors“, „ISDIN‘‘, „Sesderma“, „BioNike“, „Neostrata‘‘, „Jowae“, „BABE“, „SVR“ produktų“, – vardija regiono vadovė. 

Jos teigimu, „Apotheka“ vaistinių asortimente yra ne visur randamų produktų ortodontines problemas sprendžiantiems žmonėms: vaško breketams, dantų apnašas padedančių nustatyti specialių priemonių, remineralizuojančių dantų kremų „GC Tooth Mousse“ ar „Opalascence“ dantų pastų.

Rimvydas Paukštė

Panevėžio gyventojai „Apotheka“ vaistinėje galės pasiskiepyti nuo COVID-19

Siekdamas gerinti gyventojų skiepijimo prieinamumą ir didinti skiepijimo apimtis, sveikatos apsaugos ministras pasirašė teisės aktus, kuriais vadovaujantis išplėstinės praktikos vaistininkai galės teikti vakcinacijos nuo COVID-19 paslaugas. „Apotheka“ vaistinė Panevėžyje jau vykdo mokamą suaugusių gyventojų skiepijimą erkinio encefalito bei sezoninio gripo vakcinomis.

„Kadangi mūsų vaistininkai jau turi išplėstinės praktikos vaistininko licenciją, esame įrengę patalpas, tad norime pasidžiaugti, kad Panevėžyje mūsų vaistinė yra viena pirmųjų, turėsianti teisę gyventojus skiepyti COVID-19 vakcina“, – komentuoja R. Paukštė.

„Jaučiame pareigą ir džiaugsmą galėdami prisidėti prie masinės gyventojų vakcinacijos ir suteikdami galimybę žmonėms greičiau grįžti į įprastą gyvenimo ritmą. Norime pabrėžti, jog mūsų vaistinės vykdo švietėjišką veiklą vakcinacijos ir sveikatinimo klausimais. Mūsų tikslas – būti savo klientams pirmosios pagalbos vieta sunegalavus, ieškant patarimo ar informacijos sveikatinimo ar vakcinacijos klausimais“.

Pašnekovas patikina, kad kol kas laukiama informacijos iš Panevėžio vakcinacijos centro ir e. sveikatos dėl tolimesnių darbų, tačiau Panevėžio gyventojai bus informuoti apie galimybę skiepytis visuomenės informavimo kanalais.

Raimonda Dubauskienė

Dirbs kartu su jaunaisiais Lietuvos farmacininkais

R. Dubauskienė džiaugiasi, kad šiais metais buvo pasirašyta abipusio bendradarbiavimo sutartis su Lietuvos sveikatos mokslų universitetu: „Galėsime prisidėti ugdant ir suteikiant taip reikiamos praktikos farmacijos studentams mūsų vaistinėse. Savo ruožtu tikimės, kad jauni ir veržlūs žmonės atneš naujų idėjų į vaistinių veiklos tobulinimą.“

„Apotheka“ vaistinių regiono vadovė įsitikinusi, kad ši sutartis naudinga abiem pusėms ir naujos kartos farmacininkams padės susipažinti su darbo specifika ne tik mokslo suole, bet ir realybėje.

Džiugina aukštas darbuotojų įsitraukimas

Šiais metais „Apotheka“ vaistinių tinkle buvo atlikta vidinė darbuotojų apklausa, kurios rezultatai patvirtino, kad įmonės darbuotojai yra patenkinti savo darbu. Net 97 proc. darbuotojų įvardino, kad yra patenkinti savo darbo pozicija ir sąlygomis. 57 proc. darbuotojų darbas „Apotheka“ vaistinėse nėra tik pajamų šaltinis, bet ir puiki galimybė siekti savo karjeros tikslų, realizuoti save bei tobulinti komandinius įgūdžius.

„Labai džiaugiamės, kad turime tokią profesionalią ir aktyvią komandą. Darbuotojai drąsiai dalinasi pasiūlymais, kaip tobulinti kasdienių darbų procesus, kokių produktų ar papildomų kategorijų reikėtų vaistinėse ir kaip galime pagerinti teikiamų paslaugų kokybę“, – džiaugiasi R. Dubauskienė.

Artimiausi ateities planai

Įmonės direktorius Janno Kurgas priduria, kad ateinantiems metams visai komandai keliami ne ką mažesni tikslai: „Deramės su gerai žinomais Lietuvos ir kaimyninių šalių kosmetikos gamintojais dėl išskirtinių prekybos teisių, finalizuojame internetinės parduotuvės paleidimo darbus, tęsiame plėtros planus, kad turėtume savo vaistines visuose Lietuvos regionuose“.

„Apotheka“ vaistinių tinklas priklauso Estijos „Magnum grupp“, kurią valdo Marguso Linnamäe ir Ivaro Vendelino bendrovė „MM Grupp“. Įmonių grupės vadovas M. Linammäe per investicijų bendrovę „Up Invest“ taip pat valdo žiniasklaidos koncerną „Postimees Grupp“, kuriam Lietuvoje priklauso naujienų agentūra BNS bei portalas „15min.lt“.

GALERIJA

  • Antrąjį gimtadienį švenčianti „Apotheka“ siūlo išskirtinį asortimentą ir neslepia ambicingų planų
  • Antrąjį gimtadienį švenčianti „Apotheka“ siūlo išskirtinį asortimentą ir neslepia ambicingų planų
„Apotheka“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

na

prioritetas turi buti 1 vietoje kainos, o ne aptarnavimas. Susimoki ir iseini is vaistines ir po viso prioriteto :D

Camelijus

camelia-jega.Kas ta opoteka?Kioskelis prie kelio...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS