COVID-19 užsikrėtęs A. Tapinas – apie savijautą: virusas dar įsikabinęs | kl.lt

COVID-19 UŽSIKRĖTĘS A. TAPINAS – APIE SAVIJAUTĄ: VIRUSAS DAR ĮSIKABINĘS

  • 13

Koronavirusu užsikrėtęs žinomas žurnalistas ir laidų vedėjas Andrius Tapinas feisbuke pasidalijo naujienomis apie savo sveikatos būklę. 

„Kadangi yra nemažai klausiančių, kaip jaučiuosi, tai šiam momentui – vidutiniškai. Virusas dar įsikabinęs. Kaulų nelaužo, temperatūros nėra, bet pastarąsias dvi dienas užgulta nosis visiškai ir nuolatinis galvos skausmas. Esu panašiai jautęsis, kai turėjau stiprų sinusitą“, – socialiniame tinkle rašė žinomas vyras.

A. Tapinas teigė, kad kol kas jo jėgos nusilpusios, jis stengiasi rūpintis savo sveikata. „Šiandien galvą palengva atleido, bet šiaip silpna, galva sunki ir nelabai darbingas esu, kas erzina. Tai sakyčiau penki iš dešimties savijauta. Laikausi lovos režimo ir tuoj pavirsiu viena dideles arbatos ir vitamino C dėtuve“, – šmaikštavo laidų vedėjas.

Laikausi lovos režimo ir tuoj pavirsiu viena dideles arbatos ir vitamino C dėtuve.

Po A. Tapino įrašu pasipylė internautų komentarai – visi linkėjo žinomam vyrui greičiau išsivaduoti iš COVID-19 gniaužtų.

„Siunčiame, Andriau, didžiausius sveikatinimo linkėjimus ir linkime kuo greičiau pasveikti! Laikykitės ten!“ – rašė internautė Viktorija.

„Sveikatos ir ramybės jums, Andriau. Po tokių darbų ir įtempto laikotarpio lovos rėžimas gali ir pasitarnauti. Linkiu, kad simptomai kuo greičiau nustotų kankinti“, – linkėjo Kristina.

Žinią apie tai, kad užsikrėtė koronavirusu, A. Tapinas feisbuke paskelbė praėjusį šeštadienį – spalio 24 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

o

tai kelis kartus sergama coronu ? Tamsta, berods jau sirgot? Sorry, jei klystu.

Spektaklis

Jau ir Pareigytė dezinfekuoja namus ir parinasi facebooke, kas sekantis eilėje, kam perduos estafetę, nepamirškite Bunkės-Zvonkės, kaip projektas covis vyks be jos.

Ieva

Labas vakaras, labai palaikom. Mes su vyru turim tokius pačius simptomus, forma lengva, bet nėra malonu. Solidarizuojamės su jumis ir sveikatos linkime.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS