„Eurovaistinė“ pristato sveikas kainas: ką vasarį galite įsigyti pigiau? | kl.lt

„EUROVAISTINĖ“ PRISTATO SVEIKAS KAINAS: KĄ VASARĮ GALITE ĮSIGYTI PIGIAU?

  • 8

„Eurovaistinė“ kiekvieną mėnesį pristato naujas „sveikas kainas“ – bent 10 aktualiausių mėnesio prekių už mažą kainą ir dvi prekių kategorijas su nuolaidomis, kurias gyventojai kasdien galės įsigyti visose „Eurovaistinėse“. Visas dėmesys skiriamas aktualių nereceptinių vaistų, maisto papildų ar grožio prekių kainoms.

Kuo svarbiausia pasirūpinti vasarį?

Vasario mėnesį mes vis dar neišvengiame peršalimo ir virusinių infekcinių ligų. Šiuo sezonu „Eurovaistinės“ vaistininkas Paulius Raudonis patarė ne tik malšinti jaučiamus nepageidaujamus simptomus, bet ir stiprinti savo imunitetą, o taip pat pasirūpinti nervine sistema.

„Visą žiemos sezoną mūsų vaistinėse lankosi daug sergančiųjų peršalimo ir virusinėmis infekcinėmis ligomis. Daugumą vargina tokie nepageidaujami simptomai kaip sloga, gerklės skausmas, karščiavimas ir kosulys, kurių gydymui svarbu pasirinkti tinkamus vaistinius preparatus. Tačiau lygiai taip pat svarbu stiprinti savo imunitetą ir nervų sistemą, kurie šiuo laikotarpiu gali būti nusilpę po varginusių ligų ar patiriamo streso“, – pasakojo „Eurovaistinės“ vaistininkas P. Raudonis.

Peršalimo ligos. Jeigu kankina tokie peršalimo ligų simptomai kaip nosies gleivinės užburkimas, kosulys, karščiavimas, sąnarių ir galvos skausmai, gali būti patariama vartoti nereceptinius vaistinius preparatus THERAFLU ND 1000MG+60MG+30MG ir THERAFLU NT 1000MG+60MG+30MG.

Užklupęs skausmas. Atsiradus lengviems ar vidutiniams galvos, dantų, mėnesinių, raumenų ir sąnarių skausmams, galima vartoti nereceptinį vaistinį preparatą IBUPROM 400MG.

Protinei veiklai ir atminčiai. Kompleksinio poveikio papildas NEUROZAN ORIGINAL palaiko normalią psichologinę būklę ir nervų sistemos veiklą bei padeda mažinti nuovargį.

Gerklės skausmas. Susidūrus su gerklės ir burnos ertmės uždegimu, skausmu, paraudimu ir patinimu, galima vartoti nereceptinį vaistinį preparatą SEPTABENE. 

Užgulusi nosis. Nereceptinis vaistinis preparatas OTRVIN 1MG/ML gali sumažinti nosies gleivinės paburkimą bei palengvinti nosies užgulimą.

Imunitetas. Norint sumažinti gripo ir peršalimo ligų riziką svarbu stiprinti imuninę sistemą. Tai galite padaryti vartodami maisto papildą VITRAMINAS C PRO-LONG.

Širdies veikla. Maisto papildas RAMI ŠIRDIS gali padėti palaikyti normalią širdies veiklą ir psichologinę funkciją, taip pat sumažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.

Plaukų, odos, nagų grožiui. Jeigu suprastėjo plaukų, odos bei nagų būklė, jas gali padėti sustiprinti maisto papildas SILICEA DIRECT.

Sąnariams stiprinti. Sąnariai – vieni svarbiausių judėjimui organų, užtikrinantys judėjimo funkciją, pakankamą judesių amplitudę ir paslankumą. Norint juos sustiprinti galima vartoti maisto papildą VERSAN SHOTS.

Kepenų veiklai. Jeigu sergate kepenų ligomis ir susiduriate su tokiais simptomais kaip apetito stoka bei spaudimo pojūtis dešinėje pošonkaulinėje srityje, esant toksiniam ir mitybos kepenų pažeidimui ar hepatitui, jums gydytojas gali patarti vartoti nereceptinį vaistinį preparatą ESSENTIALE FORTE N 600MG.

Primename, kad įdėmiai perskaitytumėte pakuotės lapelį ir vaistą vartotumėte kaip nurodyta. Netinkamai vartojamas vaistas gali pakenkti Jūsų sveikatai; Jei simptomai nepraeina ar atsirado šalutinis poveikis, dėl tolesnio vaisto vartojimo būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku; Jeigu įtariate, kad Jums pasireiškė šalutinis poveikis, apie jį praneškite savo gydytojui, vaistininkui ar Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos el. paštu NepageidaujamaR@vvkt.lt arba kitais būdais, kaip nurodyta jos interneto svetainėje www.vvkt.lt. Maisto papildas neturėtų būti naudojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbi įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

N

Na,taip pertusinas paprastas,euro vaistineje,4,33 ,kada jis kainavo tik 0,17kapeikų,velniškos kainos,gyvenant laisveje.

sa laisvieras

AS noreciau nusipirkti vaistu uz nesveika kaina Jau tie spekuliantai visko prigalvojo sveiku ir nesveiku kainu ,gal jiems protelis sustreikavo buvo laida Kvieskite Daktara

o kitais

menesiais tai parduoda nesveikas kainas, su sudo papildais, ju nauda lygi 0
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS