„Johnson & Johnson“ tiki savo vakcina ir viliasi greitai sulaukti reguliuotojų sprendimų | kl.lt

„JOHNSON & JOHNSON“ TIKI SAVO VAKCINA IR VILIASI GREITAI SULAUKTI REGULIUOTOJŲ SPRENDIMŲ

Įmonė „Johnson & Johnson“ ir toliau tiki savo vakcina ir viliasi, kad greitai sulauks reguliuotojų sprendimo dėl vakcinos statuso, antradienį CNBC sakė įmonės finansų direktorius Josephas Wolkas.

Jo komentarai paskelbti prieš kiek vėliau antradienį Europos vaistų agentūros planuojamą paskelbti sprendimą dėl šios vienos dozės režimu veikiančios vakcinos saugumo.

Patarėjas koronaviruso klausimais Anthony Faucis teigė, kad JAV, tikėtina, savo sprendimą dėl vakcinos paskelbs iki penktadienio.

JAV sveikatos apsaugos pareigūnai balandžio 14 d. rekomendavo laikinai sustabdyti skiepijimą „Johnson & Johnson“ vakcina, kai buvo užfiksuoti šeši sunkūs krešulių susidarymo atvejai šia vakcina paskiepytiems asmenims. Vis dėlto kraujo krešumo sutrikimai užfiksuoti tik šešiems iš beveik 7 mln. vakcinos sulaukusių žmonių.

Bendrovė tikisi, kad „netrukus, gal jau ir šios savaitės pabaigoje, sulauks sprendimų dėl tolesnių žingsnių“, sakė J. Wolkas.

Paklaustas, ar JAV sprendimas sustabdyti skiepijimą šia vakcina sumažino visuomenės pasitikėjimą ja, J. Wolkas atsakė tikįs, kad savaitės pabaigoje gyventojai apskritai bus labiau užtikrinti dėl skiepijimosi.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

PAGAL

LIETUVOS KONSTITUCIJA KIEKVIENAS PILIETIS TURI TEISĘ PASIRINKTI TIKĖJIMĄ ARBA NETIKĖTI.......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS