Lietuvoje patvirtinti jau 255 koronaviruso atvejai | kl.lt

LIETUVOJE PATVIRTINTI JAU 255 KORONAVIRUSO ATVEJAI

  • 13

Sveikatos apsaugos ministerija trečiadienio rytą pranešė, kad Lietuvoje jau patvirtinti 255 koronaviruso infekcijos atvejai.

SAM trečiadienio 9 val. duomenimis, per naktį nustatyti 46 nauji COVID-19 atvejai, antradienio vakarą bendras užsikrėtusiųjų skaičius siekė 209.

Ministerija kol kas nenurodo, ar atvejai vietiniai, ar įvežtiniai.

Mirusiųjų nuo koronaviruso skaičius: 3

Pasveikusiųjų skaičius: 1

Per vakar dieną ištirta: 737

Iki šiol iš viso ištirta ėminių dėl įtariamo koronaviruso: 3471

Gairės: koronavirusas, Koronavirusas Lietuvoje, COVID-19 karantinas, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Ir man gaila , kad

Tuos , kurie bando stabdyti plitimą , priimdami privalomos saviiziliacijos nutarimą , bando dergti miestų pasienių merai klaipėda liberalus , palanga konservatorius , vilnius iš vis laisvas ir pageidauja , kad tie sugrįžėliai keliautų į visas keturias puses ? Ir reikalauja test test ir dar privatiems ? Nemanote , kad čia ne rūpestis mažinti plitimą , o jūsų minimas " pinigų užuodimas " ? Ar ne lengviau karantinuoti vienoje vietoje ir paskui dezinfekuoti , jei reikia saugiai pervežti į ligoninę . Ar lengviau atsekti kelius kur tie paleistieji ėjo ar kontaktavo ? Po policininką prie kiekvieno ? Kuo kalti medikai ar policija ?

gaila

Kur valdzios atstovai kam leidzia nekontroliojamai lektuvais ir laivais i Lietuva gabenti si UZKRATA Kada pagaliau baigsis sio maro gabenimas i musu Lietuvele ir kas uzkirs tam kelia Dabar gaunasi siaubinga nes kazkas pasigavo proga ir isvystyte didziuli labai gera BIZNI nes uzciope AUKSINE PASIPELNINIMO GYSLA nes niekas nekontroliuoja todel skraidina ir plukdo kiek nori ir is kur nori Kur musu valstybes vadovai kur atsakingos institucijos ir kodel niekas nekontroliuoja ir neuzkerta kelio siam nusikalstamam BIZNIUI ir MARO gabenimui i musu Lietuvele.Mano manymu dabar nekontroliuojamai visu pajegumu dirba vienos oro linijos kompanija ir aisku juru transportas BAISU

Pasipiktines

Nesuprantu, visi lietuviai išmove i užsienius gyventi ,tipo ten gerai ir t,t. Tai kokio velnio visi dabar parsivelka? Tai ir smirdekit ten sau,o ne ligas nešiokit
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS