„Maximos“ darbuotojai Ariogaloje nustatytas koronavirusas | kl.lt

„MAXIMOS“ DARBUOTOJAI ARIOGALOJE NUSTATYTAS KORONAVIRUSAS

  • 0

Ariogaloje veikiančios prekybos tinklo „Maxima X“ parduotuvės darbuotojai nustatytas koronavirusas. Šiai darbuotojai COVID-19 testas buvo atliktas antradienį, rugsėjo 15 dieną. Su susirgusia, dabar saviizoliacijoje esančia „Maximos“ darbuotoja palaikomas nuolatinis ryšys. Prekybos tinklo atstovai nurodo, kad šiuo metu neturi žinių, kad daugiau Ariogaloje, Taurupio g. 15А, esančios „Maxima“ parduotuvės darbuotojai jaustų COVID-19 būdingus simptomus.

„Apgailestaujame, kad koronavirusas buvo nustatytas mūsų darbuotojai. Ji šiuo metu yra namuose, saviizoliacijoje. Artimų kontaktų su kitais kolegomis nenustatyta. Konsultuojamės su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru, kuris dabar atlieka epidemiologinį tyrimą, ir, esant poreikiui, imsimės papildomų rekomenduojamų veiksmų“, – tvirtino prekybos tinklo „Maxima“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Darbuotoja, kuriai nustatytas COVID-19, paskutinį kartą darbe buvo sekmadienį, rugsėjo 13 dieną.

Parduotuvės patalpos, kuriose dirbo COVID-19 užsikrėtusi darbuotoja, yra išvalytos ir dezinfekuotos. Imantis papildomų saugumo priemonių Ariogaloje veikiančioje „Maxima X“ parduotuvėje bus papildomai atliktas generalinis patalpų dezinfekavimas, todėl, pasak E. Dapkienės, šios „Maxima“ parduotuvės darbuotojai ir pirkėjai gali jaustis saugiai ir toliau lankytis šioje parduotuvėje.

Iš viso nuo koronaviruso pandemijos pradžios COVID-19 yra diagnozuotas 17 „Maximos“ darbuotojų, iš kurių 16 darbuotojų yra visiškai pasveikę ir sugrįžę į darbus.

Iki šiol dėl COVID-19 yra ištirti 580 prekybos tinklo „Maxima“ darbuotojų. Šiuo metu 1 darbuotojo testo atsakymo dar laukiama.

Gairės: Koronavirusas Lietuvoje, COVID-19 saviizoliacija, koronavirusas Maximoje, užsikrėtė Maximos darbuotoja
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS