Moteris, turinti dvi gimdas, sėkmingai pagimdė dvynukes | kl.lt

MOTERIS, TURINTI DVI GIMDAS, SĖKMINGAI PAGIMDĖ DVYNUKES

Alabamos valstijoje 32 metų moteris, turinti dvi gimdas ir pastojusi abiejose, penktadienį pranešė skirtingomis dienomis pagimdžiusi dvynukes.

„Gimė mūsų stebuklingi kūdikiai!“ – rašė Kelsey Hatcher, savo istoriją fiksuojanti instagramo paskyroje „doubleuhatchlings“. Pasak jos, mergaitės „nusprendė, kad yra statistiškai pakankamai retos ir todėl gali sau leisti turėti kiekviena savo gimtadienį“.

Pirmoji mergaitė, vardu Roxi Layla, gimė antradienį 19.49 val. Trečiadienį 6.09 val. draugiją papildė sesutė Rebel Laken.

Gydytojai buvo numatę, kad seserys gims per Kalėdas, tačiau jos gimė pačiu laiku, kad šventes galėtų praleisti namuose su kitais savo broliais ir seserimis.

Mama K. Hatcher ir dukros buvo išrašytos iš ligoninės, mama pažadėjo ateityje daugiau papasakoti apie gimdymą.

Gimė mūsų stebuklingi kūdikiai!

K. Hatcher nuo 17 metų žinojo, kad turi retą įgimtą būklę, kuri, kaip manoma, pasitaiko maždaug 0,3 proc. moterų.

Gegužės mėnesį per įprastą aštuntos savaitės ultragarso patikrą tuomet trijų vaikų mama sužinojo ne tik tai, kad šį kartą ji turės dvynukus, bet ir tai, kad abiejose jos gimdose yra po vaisių.

Nėštumas abiejose gimdose pasitaiko itin retai, sakė akušerė-ginekologė Shweta Patel, prižiūrėjusi K. Hatcher Alabamos universiteto Birmingemo Moterų ir kūdikių centre.

K. Hatcher sakė sužinojusi, kad tokia tikimybė yra 1 iš 50 milijonų: paskutinis plačiai žinomas atvejis buvo 2019 metais Bangladeše, kur tuomet 20 metų Arifa Sultana 26 dienų skirtumu pagimdė sveikus dvynius.

GALERIJA

  • Moteris, turinti dvi gimdas, sėkmingai pagimdė dvynukes
  • Moteris, turinti dvi gimdas, sėkmingai pagimdė dvynukes
K. Hatcher instagramo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

Marija irgi pradėjo nuo šventos dvasios, kaip Sabatauskaitė. Turesim lietuviską Jėzų Kristų, kai paaugs...

Skaičiau

kad kitas vyras taip pat iš JAV, kai sužinojo, kad jam žmona pagimdė 5 iš "džiaugsmo" taip dėjo į kojas, kad jį sugavo tik Meksikos ir atrodo Panamos pasienyje.

Tai

reiškia jos vyras yra ryklio giminaitis t.y. turi du penius.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS