Specialistė: odos šveitimas – nepelnytai praleidžiama grožio procedūra | kl.lt

SPECIALISTĖ: ODOS ŠVEITIMAS – NEPELNYTAI PRALEIDŽIAMA GROŽIO PROCEDŪRA

  • 0

Odos šveitimą galima prilyginti pagalbinei procedūrai, kuri padidina kitų priemonių efektyvumą „Eurovaistinė internete“ konsultantė sako, kad nušveista oda geriau įsisavina kitas kūno priežiūros priemones. Odos šveitiklį savo grožio lentynėlėje verta turėti ir tiems, kurie svajoja apie lygų ir ilgiau išliekantį įdegį.

Norintys išpuoselėtos odos turėtų nepraleisti ne tik drėkinimo, bet šveitimo procedūrų. „Eurovaistinė internete“ konsultantė Orinta Ramanauskaitė sako, kad kūno šveitimas – odos būklę gerinanti grožio procedūra.

„Nušveitus odą, kremuose esančios veikliosios medžiagos geriau įsisavinamos ir lengviau patenka į gilesnius odos sluoksnius, todėl tai naudinga sprendžiant odos problemas tokias kaip strijos, celiulitas, prarastas odos elastingumas ir stangrumas, odos šiurkštumas, šerpetojimas, pigmentacija“, – sako specialistė.

Atliekant kūno šveitimą gerinama odos struktūra – oda tampa lygesnė, minkštesnė, švelnesnė, spartėja naujų ląstelių gamyba, ši procedūra padeda aktyvinti limfinę sistemą, skatina toksinų šalinimą bei gerina kraujotaką.

Vasarą norintys lygesnio įdegio, taip pat turėtų skirti dėmesio kūno šveitimui. „Nušveitus kūną, nuo odos paviršiaus pašalinamos suragėjusios, negyvos raginės odos ląstelės, todėl įdegis atrodo tolygesnis ir išlieka ilgiau“, – patikina specialistė.

Kassavaitinis ritualas

Specialistė rekomenduoja kūno šveitimą atlikti 1–2 kartus per savaitę. Tačiau svarbu atsižvelgti į odos tipą ir būklę, pavyzdžiui, jei oda yra sausa, kūno šveitimą rekomenduojama atlikti ne dažniau kaip kartą per savaitę, antraip galite pažeisti odos apsauginę plėvelę.

Abejojantys dėl tinkamiausių priemonių pasirinkimo dažnai konsultuojasi su „Eurovaistinė internete“ specialistais, kurie sulaukia klausimų apie naudojimo ypatumus, įvairių medžiagų naudą. Klientai vertina, kad su konsultantais gali susisiekti ne tik elektroniniu paštu, bet apsiperkant paspaudus ant pokalbio ikonėlės.

Odos šveitimą rekomenduojama atlikti vakare prieš einant miegoti, kadangi naktį vyksta odos regeneracijos procesai, oda atsinaujina, todėl po šveitimo užtepus kūno kremą efektyviau bus įsisavinamos veikliosios medžiagos ir poveikis bus labiau pastebimas. Odos šveitiklių nepatariama naudoti esant odos vientisumo pažeidimams, nudegus saulėje, pasireiškus alerginėms reakcijoms, dermatitui, nėštumo metu.

„Eurovaistinė internete“ specialistė O. Ramanauskaitė rekomenduoja rinktis kosmetinius kūno šveitiklius, nes jų sudėtyje yra biologiškai aktyvių medžiagų, kurios gali prasiskverbti į gilesnius odos sluoksnius ir efektyviau nušveisti kūno odą, suaktyvinti mikrocirkuliacijos ir regeneracijos mechanizmus bei pašalinti iš organizmo toksinus.

Nors dalis žmonių vertina natūralius kūno šveitiklius, tačiau specialistė atkreipia dėmesį, kad natūralios priemonės gali sukelti alergines reakcijas, užkimšti poras, jautresnę odą gali sudirginti.

Po atlikto kūno šveitimo rekomenduojama naudoti drėkinamuosius kremus, taip pat 24 valandas nebūti tiesioginiuose saulės spinduliuose, naudoti apsauginius kremus, kurie saugo nuo kenksmingų UV spindulių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS