Sveikatos apsaugos ministerija imasi Vaistų kontrolės vadovo paieškų | kl.lt

SVEIKATOS APSAUGOS MINISTERIJA IMASI VAISTŲ KONTROLĖS VADOVO PAIEŠKŲ

  • 0

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) skelbia konkursą Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos (VVKT) vadovo pareigoms užimti.

Pretendentai kviečiami teikti prašymus iki kovo 7 dienos, ketvirtadienį paskelbė ministerija.

„Valstybė yra didžiausia vaistų ir medicininių priemonių užsakovė, užtikrinanti didesnį vaistų prieinamumą ir mažesnes išlaidas kiekvienam. Ne ką mažiau svarbus vaistinių preparatų saugumas – čia kertinis vaidmuo tenka Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai, kuri rūpinasi vaistinių preparatų vertinimu ir rinkos kontrole“, – pranešime cituojamas sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

„Kviečiu kandidatus stoti į priešakines farmacijos priežiūros gretas, užtikrinant valstybės ir jos piliečių interesus. Tai sritis, kuri išsiskiria inovacijomis ir dinamiškumu bei atneša neįkainojamą profesinę patirtį“, – sakė jis.

Kaip nurodo ministerija, laukiami kandidatai, išmanantys teisėkūros procesus, farmacijos bei kitas sveikatos politikos kryptis ir prioritetus, gebantys strateguoti ir planuoti, turintys stiprius komunikacinius įgūdžius, orientuoti į rezultatą, diegiant pažangius valdymo ir valdysenos modelius.

Šiuo metu VVKT vadovauja Gytis Andrulionis, penkerių metų kadencijai paskirtas buvusio sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos 2019 metų balandį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS