Teisingumo ministrė E. Dobrovolska susirgo COVID-19 | kl.lt

TEISINGUMO MINISTRĖ E. DOBROVOLSKA SUSIRGO COVID-19

  • 27

Teisingumo ministrė Evelina Dobrovolska ketvirtadienį pranešė susirgusi koronavirusu.

„Ką tik sulaukiau teigiamo Covid tyrimo rezultato. Atitinkamai, kurį laiką darbai persikelia į nuotolinį režimą, tačiau nesustoja. Saugokime save ir kitus“, – ketvirtadienio pavakarę feisbuke pranešė teisingumo ministrė.

Praėjusią parą nustatyti 6104 nauji COVID-19 atvejai.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

esant kgebisto OŽIO tvarte a n t i s a n i t a r i j a i,

nenuostabu , jog nuo glebėščiavimosi yra UŽSIKRĖTUSI visa p a s t u m d ė l ė s ŠIMONYTĖS gauja !

>>>Klpd. \\\\\,../////

>Geras pastebėjimas,kaip nusenusios,kažkada "pasigrąžinusios" nuo amžiaus sukritusios skūros vemt verčia pažiūrėjus.____Atleiskit tatuiruotosios,bet man toks "menas" ypač moteris nepuošia ir nepadorios mintys asosjuojasi apie tokią asmenybę.____Taip,kad tikrai išsiskaptuokit tą "mena",atsikratytų jaunystės sukeltų aistrų padarytų kvailysčių.____Nors tą "meną" brangiau ir skausmingiau pašalint nei prisipaišyt.____Taip,kad pamąstykit brangiosios,prieš guldamos po ta adata.

Klpd.

dobrovolska, kai pasveiksi, gal išsiiimk kaip nors tas tatiuruotes - dar kai ministė tokia, tai pusė velnio, na o kai pasensi kaip atrodysi? Susibaigus, kūda senė (čia jau toki senatvės virsmai - sooory..) su raukšlėta tatiuruota krūtine ir subine? (apie subine čia aš spėju - tokie mėgėjai margintis - ženklinti kūną, pradeda dažniausiai nuo tos dalies-žemiau..:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS