A. Armonaitė Kalifornijoje susitiks su potencialiais investuotojais | kl.lt

A. ARMONAITĖ KALIFORNIJOJE SUSITIKS SU POTENCIALIAIS INVESTUOTOJAIS

  • 8

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė šią savaitę lankosi Kalifornijoje, kur žada susitikti su JAV įmonių vadovais dėl galimų investicijų Lietuvoje.

Planuojama, kad A. Armonaitė susitiks su „Plug and Play“ akceleratoriaus vadovu, įmonių „SpaceX“, „Keeta“, „Dexcom“, „Mind the Bridge“ vadovais, „Unity“ ir „Anduril“ atstovais, pranešė Ekonomikos ir inovacijų ministerija.

Ministrė taip pat atidarys Lietuvos nacionalinį stendą lazerių parodoje „Photonics West 2024“, kurioje dalyvauja 22 Lietuvos lazerių sektoriaus įmonės

„Pastaraisiais metais Lietuvos lazerinių gaminių eksportas nuosekliai augo ir sulaukė pasaulinio pripažinimo, todėl Lietuvos stendo lazerių parodoje atidarymas užtikrins turimo potencialo vystymą ir naujų ryšių užmezgimą“, – pranešime sakė A. Armonaitė.

Vizito metu Silicio slėnyje veiklą pradės „InnoHub Lithuania“, kurios siekis – paspartinti Lietuvos įmonių augimą aukštųjų technologijų srityje, ypač lazerių technologijų, IRT ir gyvybės mokslų sektoriuose. „InnoHub Lithuania“ suteiks pagalbą Lietuvos įmonėms, norinčioms eksportuoti savo produktus ar paslaugas į JAV. Taip pat tai bus vieta JAV įmonėms susisiekti ir aptarti partnerystę su Lietuvos aukštųjų technologijų lyderiais.

Per tris praėjusių metų ketvirčius JAV ir Lietuvos apyvarta siekė 3,71 mlrd. eurų. Eksportas siekė 1,5 mlrd. eurų, lietuviškos kilmės eksportas – 1,37 mlrd. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

manau

Kompaniją praskaidrintų Danielės suktinukės arba miltai.

Perskaitau kviesime investuotojus

Ir pasidaro blogai Jau ir taip verkema kad ner kam dirbt tai iš kur ras darbuotojų Vilniuije jau autobusu vairuotojai ir sniego valytojai neblogai įdege Atsivežė savų Bet pelnas išvažiuos

hmm..

Kaži jei vienam kitam duotu tai gal ir būt bent kažkoks rezultatas? Dabar galvoju kad bus tik tuščias reikalas:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS