A. Armonaitė su „Google“ atstovu aptars dirbtinį intelektą, saugumą, inovacijas | kl.lt

A. ARMONAITĖ SU „GOOGLE“ ATSTOVU APTARS DIRBTINĮ INTELEKTĄ, SAUGUMĄ, INOVACIJAS

  • 4

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė ketvirtadienį su „Google“ politikos vadovu Levente Juhaszu (Levente Juhasu) aptars dirbtinio intelekto, saugumo klausimus, inovacijas viešajame sektoriuje (GovTech).

Be to, ji pristatys greitai Lietuvoje startuosiančią skaitmeninės rinkodaros ir analitikos programą, pranešė ministerija.

„Norėdami pasiekti gerų rezultatų šioje (inovacijų – BNS) srityje, turime palaikyti nuolatinį bendradarbiavimą su tokiomis kompanijomis, kaip „Google“, – pranešime teigė A. Armonaitė.

Susitikimas vyks investuotojų forume „Foreign Investors Annual Summit 2023“, kuriame ministrė pristatys Lietuvos konkurencinę padėtį, investicinę aplinką, inovacijų ir talentų politiką.

Šių metų liepą A. Armonaitė buvo susitikusi su „Google“ vyriausybinių reikalų ir viešosios politikos vadovu Karanu Bhatia (Karanu Batija) ir aptarė  Lietuvos politiką dirbtinio intelekto ir saugumo srityse, kovą su dezinformacija.

„Google“ atstovai tuo metu supažindino su veikla reaguojant į Rusijos invaziją Ukrainoje ir susijusios dezinformacijos sklaidą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kai įvyks informacinių

ir bio technologijų simbiozė,žmonės taps tiesiog nereikalingi. Tik ne visokios armonaitės tai supranta.

hm

o kokios lyties dirbtinis intelektas?

Stebiuosi,

kad Google bendrauja su tokiais "genijais",kaip ji!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS