Būsimas eurokomisaras V. Sinkevičius: klimato kaita yra ir galimybė | kl.lt

BŪSIMAS EUROKOMISARAS V. SINKEVIČIUS: KLIMATO KAITA YRA IR GALIMYBĖ

  • 12

Klimato kaita suteikia ne tik iššūkių, bet ir galimybių verslui, valstybei ir visuomenei, įsitikinęs nuo gruodžio Europos Komisijos nariu pradedantis dirbti ekonomikos ir inovacijų ministras Virginijus Sinkevičius.

„Klimato kaita nėra tiktai kova, tai yra taip pat ir galimybė – galimybė verslams ir valstybėms. Klimato kaitos paskatinti pokyčiai tradicinius energetikos verslus sustūmė į šoną užleisdami vietą saulės, vėjo ir vandenynų bangų energetikai. Tai galimybė valstybei būti energetiškai nepriklausomai“, – Klimato savaitės konferencijoje Prezidentūroje sakė Virginijus Sinkevičius.

EK-joje jis bus atsakingas už aplinkos ir vandenynų apsaugą.

V. Sinkevičiaus teigimu, jau nebegalima atidėlioti priemonių, sprendžiančių klimato kaitos problemas.

„Ir dabar pasigirsta komentarai, kad dar galime palaukti. Klausykitės mokslininkų, jų išvadų. O jos sako labai aiškiai: ne, negalime laukti. Turime pripažinti sau, kad žmonija laukė iki paskutinės minutės. Sakytum, tikėjosi nuolaidos, geriausio pasiūlymo, kaip ir šiandien, per Black Friday (Juodojo penktadienio – BNS) pardavimus (...)“, – perspėjo būsimasis eurokomisaras.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Geofizikas proistorikas inž. ROMUALDAS ZUBINAS

GERBIAMIEJI, BŪTINA ŽINOTI, KAD - NUO EROS PRADŽIOS ŠIAURINIS ŽEMĖS AŠIGALIS PASTOVIAI KRYPO ir KRYPS į SAULĘ! Šis geofizinis procesas vyksta - 0,08 radialinio laipsnio per metus, greičiu! Nuo EROS pradžios ŠIAURINIS ŽEMĖS AŠIGALIS į Saulę pakrypo per 2020 laipsnio! 2500 metais, Šiauriniame Žemės pusrutulyje bus tiktai vienas METŲ LAIKAS - VASARA ir DIENA, PIETINIAME - tiktai NAKTIS IR ŽIEMA!!! TŪKSTANTMEČIO PABAIGOJE ŽEMĖJE ĮVYKS AŠIGALIŲ KAITA - Dabartinis Pietinis taps Šiauriniu, Šiaurinis - PIETINIU! Taip vyksta periodiškai kas 3000 metų! Tad KOVA SU KLIMATO KAITA YRA VISI^KAI BEPRASMIŠKA! Mūsų laikais MOKSLININKAMS dėmesį ir JĖGAS būtina koncentruoti - ŠIAURINIUOSE KALNŲ ŠLAITUOSE SUSIKAUPUSIUS LEDYNUS BEI SNIEGYNUS, kurie, anot SENOJO TESTAMENTO, PAGIMDYS - ABELĮ ir KAINĄ! ABELIS - SIMBOLIZUOJA NUOŠLIAUŽAS NUO KALNŲ, KAINAS - SIELIŲ PAGIMDYTĄ TVANĄ!! AMEN!

kas su kuo

Nematyta tik dama šalia pono Mažeikos.

Senis

Klimato kaita pasirodo yra tik geras biznis. Aišku tiems, kurie nusipelnė gyventi gerai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS