Dėl techninės priežiūros stabdomas SGD terminalas | kl.lt

DĖL TECHNINĖS PRIEŽIŪROS STABDOMAS SGD TERMINALAS

  • 2

Dėl techninės priežiūros antradienį laikinai stabdoma Klaipėdos suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalo veikla.

Laivas-saugykla „Independence“ bus atjungtas nuo dujų perdavimo sistemos ir peršvartuotas kitoje Klaipėdos uosto vietoje, pranešė „Klaipėdos nafta“. 

Bendrovė nurodė, kad terminalo veiklą sustabdys antradienį 7 valandą ryto, o ją atnaujinti planuojama šeštadienį.

Tuo pačiu metu bus atliekami terminalo akvatorijos valymo darbai, todėl laivas-saugykla bus laikinai patrauktas iš savo įprastos vietos ir peršvartuotas prie bendrovės „Klaipėdos Smeltė“ krantinės.

Dujų tiekimas vartotojams Lietuvoje bus užtikrinamas iš Latvijos Inčukalnio dujų saugyklos ir, jei bus poreikis, per Lietuvos-Lenkijos dujotiekio jungtį.

SGD terminalui atnaujinus veiklą, naujausio dujų krovinio Klaipėdoje laukiama spalio 8-9 dienomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Rozenbergeriui

taigi pagal planą turėjo ta griuvena būt jau išpirkta už mūsų visų lietuvių pinigus . Masiulių Rokutis būdamas ministru (o ir prieš tai) stengėsi iš paskutiniųjų padaryt, ale susisukes konfliktas su Vaitkum ( t.y. įtakos gaujų) šiek-tiek pamaišė kortas... Žmonės šneka, kad dabar tokie terminalai už mūsų biudžeto pinigus, kažkokiu-tai stebuklu statomi Argentinoj..Pilnai tikiu - ponas Rokas Masiulis ,,tiesiai per aplinkui"dabartiniu metu yra įsisukęs į valstybinę įmonę Ignitis ir o ir kitur čia pat tvarkosi ...O ką dabar daro Ignitis turbūt nereikia aiškint. Nu krc. Po visų nosim veikia žulikų žulikai vagia Lietuvos pinigus atsipūtę, o teisėsauga pirštą čiulpia :D) Ir mus moko pilietiškumo bei ragina visų pirma rūpintis Ukraina:D)

Rozenbergeris

Ar tik nebus pizdets tai duju kolonėlei?Statė jauciu ui kaip nikokybiškai…

SUSIJUSIOS NAUJIENOS