Dilema: ką daryti su V. Šapranausko atvaizdu loterijoje? | kl.lt

DILEMA: KĄ DARYTI SU V. ŠAPRANAUSKO ATVAIZDU LOTERIJOJE?

Loterijas organizuojanti bendrovė „Žalgirio loto“ svarsto, kaip elgtis su loterijos „Taip arba Ne“ bilietais, nuo kurių žvelgia tragiškai gyvenimą baigęs aktorius Vytautas Šapranauskas.

Bendrovės „Žalgirio loto“ direktorius Šarūnas Dusevičius pripažino neturįs tvirtos nuomonės ir nežinąs praktikos, kaip tokiais atvejais elgiamasi.

„Tikiuosi, šią savaitę apsiderinsime su visais. Nežinau, kokia yra praktika ir tradicija tokiais atvejais. Nežinau, kiek bus motyvų, kad juos reikia išimti. Mes turime labai daug garsių jau iškeliavusių žmonių, bet vis tiek juos garbiname ir jų neslepiame. Esu tikras, kad daugiau tokių bilietų nespausdinsime, bet tarsimės, ką daryti su jau atspausdintais ir pardavinėjamais“, – DELFI kalbėjo Š. Dusevičius.

Jis sakė, kad bilietų su velionio atvaizdu yra atspausdinta „labai daug“. Mat bendradarbiavimas su V. Šapranausku truko ilgiau nei dvejus metus, o sutartis nebuvo terminuota.

Sprendimo ketinama ieškoti šią savaitę. V. Šapranauskas taip pat vedė ir tokio paties pavadinimo laidą.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Angelucis

Man rodos nėra tinkama pardavinėti tuos bilietus. Bent mane tas velionio atvaizdas nuteikia nemaloniai, kaip balius šermenų salėje.

uijb

ir kazi kokiu jau te garsiu zmoniu? sapro?

laima

tai negi kam trukdo tegul buna
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS