Europos Komisijos pirmininkė apie Lietuvos ekonomikos gaivinimo planą: jis yra puikus | kl.lt

EUROPOS KOMISIJOS PIRMININKĖ APIE LIETUVOS EKONOMIKOS GAIVINIMO PLANĄ: JIS YRA PUIKUS

  • 18

Penktadienį Lietuvoje apsilankiusi Europos Komisijos pirmininkė Ursula von der Leyen teigia, kad Lietuvos parengtas ekonominio atsigavimo planas yra puikus.

„Man džiugu pranešti, kad Europos Komisija šįryt uždegė žalią šviesą Lietuvos ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo planui. (…) Nėra jokių abejonių, kad šis planas iš esmės pakels Lietuvos ekonomiką“, – Vilniaus transformatorių pastotėje surengtoje spaudos konferencijoje sakė Komisijos pirmininkė.

Anot U. von der Leyen, įgyvendinus plano priemones, Lietuvos ekonomika taps labiau novatoriška, ekologiškesnė, tvaresnė ir skaitmeninė.

Žurnalistams paklausus, kaip Lietuvos planas atrodo šalia kitų valstybių, EK pirmininkė tvirtino, kad planas yra tiesiog puikus.

„Tai puikus planas, turiu pasakyti. Kaip sakiau, vyko labai artimas bendradarbiavimas su Lietuvos institucijomis“, – teigė U. von der Leyen.

Europos Komisijos pirmininkė penktadienį  atvyko į Lietuvą pristatyti Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo priemonės ir jos teikiamų galimybių valstybėms narėms.

ES valstybių narių vadovai praėjusiais metais susitarė dėl Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo priemonės, pagal kurią valstybių narių vykdomoms reformoms ir investicijoms remti bus skirta 672,5 mlrd. eurų paskolų ir dotacijų.

Ši priemonė skirta sušvelninti ekonomines ir socialines koronaviruso pandemijos pasekmes Europos valstybių ekonomikai.

 

GALERIJA

  • Europos Komisijos pirmininkė apie Lietuvos ekonomikos gaivinimo planą: jis yra puikus
  • Europos Komisijos pirmininkė apie Lietuvos ekonomikos gaivinimo planą: jis yra puikus
  • Europos Komisijos pirmininkė apie Lietuvos ekonomikos gaivinimo planą: jis yra puikus
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Gal

Tai kad lietuvos gaivinima svabas su sorosu gaivina kam dar sita ponia

KOKS PLANAS. PRISTATYTI PREKYBOS CENTRU

AR DAR KOKIU NESAMONIU. O TAS VEIKEJAS, KURIS PUOLA PAŠALPINIUS. VAKARUOSE MOKA PASALPAS. NEPAVYDEK VISTIEK NE IŠ TAVO KISENES.

Planas toks:

Atvėpt apatinę lūpą ir pilt gaivinantį gėrimą iš maždaug 30 cm aukščio ant lūpos. Gaivina...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS