Gendantys ar medicininės paskirties kroviniai per sieną praleidžiami be eilės | kl.lt

GENDANTYS AR MEDICININĖS PASKIRTIES KROVINIAI PER SIENĄ PRALEIDŽIAMI BE EILĖS

Gendantys ar medicininės paskirties kroviniai per sieną praleidžiami be eilės, vairuotojams dėl to reikia skambinti bendruoju pagalbos numeriu, informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Pasak tarnybos, minėtus krovinius gabenantys vilkikų vairuotojai, patekę į spūstį pasienyje, turi nurodyti Bendrojo pagalbos centro operatorei savo tikslią stovėjimo vietą, transporto priemonės modelį ir valstybinį numerį.

„Atvykęs policijos ekipažas jus palydės iki pasienio kontrolės punkto, kur VSAT pareigūnai pasienio tikrinimą atliks be eilės“, – tvirtina tarnyba.

Atidarius antrąjį patikros punktą pasienyje su Lenkija ir Lenkijos pasieniečiams pertvarkius patikros procedūras, eilių iš Lietuvos pusės į kaimyninę valstybę ketvirtadienį neliko, nors trečiadienį vakare eilės dar siekė 35 kilometrus.

Dėl judėjimo draudimų nuo karantino Lietuvoje pradžios pirmadienį iki ketvirtadienio ryto iš Lietuvos neleista išvykti 217 asmenų, o įvažiuoti į šalį – 407 asmenims. Lenkija savo ruožtu per sieną net ir tranzitu nepraleidžia lengvųjų automobilių su užsieniečiais, per šią šalį be krovininio transporto į Lietuvą atvyksta tik autobusų bei mikroautobusų konvojai su keleiviais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS