Keliaujant po Lietuvą įsigijo daugiau nei 11 tūkst. eurų vertės bilietą | kl.lt

KELIAUJANT PO LIETUVĄ ĮSIGIJO DAUGIAU NEI 11 TŪKST. EURŲ VERTĖS BILIETĄ

  • 1

Mindaugas iš Kauno organizuoja keliones po Lietuvą ir lankosi įvairiuose mūsų šalies kampeliuose. Viename iš jų – mažame miestelyje pavadinimu Viduklė – vyras ir įsigijo „Vikinglotto“ loterijos bilietą, kuris jam atnešė 11 503, 50 eurų.

Nenorėjo sustoti

Mindaugas pasakoja, kad keliaudamas jis dažnai stoja mažų miestų parduotuvėlėse ir mėgsta ten simboliškai nusipirkti loterijos bilietą. Tačiau būtent šį kartą – kai vieną šeštadienio vakarą kelionės maršrutas vedė pro Raseinių rajone esančią Viduklę – vyras sustoti visai nenorėjo.

„Kelios pakeleivės labai prašė, įkalbinėjo. O aš buvau net susierzinęs – sakiau, kad nėra laiko. Bet nusileidau, sustojau. O dabar galvoju, kad turėčiau dalį laimėjimo joms ir skirti“, – juokiasi vyras.

Apie laimėjimą sužinojo per atlaidus

Ne ką mažiau išskirtinė ir istorija, kaip Mindaugas sužinojo apie savo sėkmę. Bilietą jis nusprendė patikrinti per atlaidus. „Atvežėme grupę žmonių į bažnyčios renginį – vyko procesija, ekskursija. Buvo labai daug žmonių, tai aš atokiau laikiausi. Tada prisiminiau, kad reikia „Vikinglotto“ bilietą pasitikrinti“, – pasakoja laimėtojas.

Tačiau vien bilieto patikrinimo telefonu nepakako, kad Mindaugas patikėtų savo sėkme. Grįžęs namo jis dar kelis kartus tikrino bilietą kompiuteriu, o galutinai įsitikino, kad laimėjo – tik atvykęs į loterijos atstovybę.

„Žmona pastebėjo – klausinėjo, kas yra, ko toks patenkintas. Bet kol nebuvau tikras, niekam nieko ir nesakiau“, – apie laikotarpį, kai netikėjo savo akimis, kalba vyras.

Loterijos – ne tik apie laimėjimus

Paklausus, ką apskritai mano apie loterijas, Mindaugas pirmiausia sako, kad tai jam pramoga: „Kažkada buvo ir visos šeimos atrakcija. Pavyzdžiui, „Teleloto“ bilietų vis nusiperkam nuo pat žaidimo pradžios. Kai vaikai būdavo maži, žiūrėdavom laidas ir braukydavom visi langelius. Net ne laimėti buvo tikslas – o susėdimas kartu.“

Vyras prisimena, kad iki šio prizo didžiausia jo laimėta suma buvo 170 litų – tačiau ir tiek atnešė daug gerų emocijų. „Tada laimėjimas man suteikė tai, ko labiausia reikėjo – tikėjimo sėkme“, – sako dabar jau daugiau nei 11 tūkst. eurų „Vikinglotto“ prizo laimėtojas.

Mindaugui atitekusi suma yra pusė tik Lietuvai skirto „Vikinglotto“ 5+1 kategorijos prizo. Kita 23 007 eurų sumos dalis atiteko žaidėjui iš Dainos, kuris žaidė su „Vikinglotto Plius su Banginiu“ bilietu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

sakai is dainos

kur ta daina randasi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS