Lietuviai keičia įpročius: savitarna naudojasi ir pildami automobilių stiklų ploviklį | kl.lt

LIETUVIAI KEIČIA ĮPROČIUS: SAVITARNA NAUDOJASI IR PILDAMI AUTOMOBILIŲ STIKLŲ PLOVIKLĮ

Tuščiuose automobilių stiklų ploviklio bakeliuose lieka cheminių medžiagų, todėl jie laikomi potencialiai pavojinga atlieka. Lietuvos vairuotojams įpratus dažniau įsipilti langų skysčio savitarnos degalinėse, plečiamas šios paslaugos prieinamumas.

„Nuolat stengiamės savo klientams suteikti papildomų savitarnos paslaugų. Pirmąsias automobilių stiklų ploviklio kolonėles įrengėme Vilniuje dar 2019-aisiais. Šiandien galime drąsiai pasakyti, kad šis tvarus verslo sprendimas pasiteisino ir tapo vairuotojų ypač pamėgta paslauga“, – pranešime žiniasklaidai sako „Neste Lietuva“ vadovas Markus Lindkvistas.

Pasak M. Lindkvisto, klientai įprato vienu sustojimu langų ploviklio įsipilti taip pat greitai ir paprastai kaip degalų.

Iki metų pabaigos jau beveik kas antroje automatinių degalinių tinklo „Neste“ degalinėje bus galima automobilių stiklų ploviklio atsargas papildyti iš specialiai įrengtų savitarnos kolonėlių.

Vien per šiuos metus įrengta 11 naujų „Easy Fill“ kolonėlių, o kitąmet tinklą planuojama išplėsti dar 15 papildomų kolonėlių.

Tai leis per metus į aplinką neišmesti iki 38 tūkst. plastikinių pakuočių, kuriose įprastai perkamas toks plovimo skystis.

Pasiūlius šią tvaresnę paslaugą didesniam ratui vartotojų, plastiko atliekų kiekis sumažės 38 tūkst. pakuočių – tai atitinka beveik 19 plastiko atliekų pilnų padėklų.

M. Lindkvisto teigimu, rinkdamasis stiklų plovimo skystį be plastiko pakuotės kiekvienas vartotojas gali net ir mažais žingsniais prisidėti prie tvarumo.

Šiuo metu „Neste“ degalinėse esančiose „Easy Fill“ kolonėlėse prekiaujama jau žieminiu automobilių stiklų plovikliu.

 

GALERIJA

  • Lietuviai keičia įpročius: savitarna naudojasi ir pildami automobilių stiklų ploviklį
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

AK

Kaip ir benziną užpilant - paimi pistoletą, ir susileidi, prieš tai sumaitinęs banko kortelę.

to Anonimas

Nulėkit ir pabandykit. Tikrai rekomenduoju. Ne vienam vairo broliui paskutiniu metu pasakoju, kaip patogu ir gerai yra šitas sprendimas. Nereikia rūpintis, kur išmest pirktinius bakelius, o jeigu dar viso nepavyksta supilt, tai tenka galvot, kur pasidėt ir nepmiršt, kad ten padėjai. :) Jonavos gatvėj Kaune nekart jau pyliausi. Viskas taip pat, kaip su degalais, tarsi dar viena kolonėlė. Vienintelis prašymas „Nestei“ – ir toliau plėst šitą paslaugą, kad greičiau atsirastų ir kitose jų degalinėse. Na ir dar: nebranginkit taip smarkiai dyzeliuko! :)))

Anonimas

reklama gal ir gerai, bet tai kaip tuo daigtu naudotis ir vertetu aprasyti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS