Ministerija: mokesčių pertvarkai – pasiūlymai iš 67 institucijų, organizacijų ir asmenų | kl.lt

MINISTERIJA: MOKESČIŲ PERTVARKAI – PASIŪLYMAI IŠ 67 INSTITUCIJŲ, ORGANIZACIJŲ IR ASMENŲ

  • 3

Finansų ministerija pranešė iki trečiadienio sulaukusi 67 pasiūlymų iš institucijų, organizacijų bei fizinių asmenų kovą pristatytam siūlomam mokesčių pakeitimų paketui.

Pasak finansų viceministrės, mokesčių darbo grupės vadovės Rūtos Bilkštytės, išanalizavus gautus pasiūlymus per artimiausią mėnesį bus pristatytas atnaujintas mokestinių pasiūlymų paketas.   

„Sulaukėme konstruktyvių siūlymų paketo tobulinimui, kuriuos atsakingai analizuosime bei vertinsime. Dabar tęsiame suplanuotas diskusijas su socialiniais ir ekonominiais partneriais, kurių metu galime tiesiogiai atsakyti į klausimus ir paaiškinti siūlomų pakeitimų logiką“, – pranešime teigė R. Bilkštytė.

Balandžio pradžioje finansų ministrė Gintarė Skaistė sakė, kad daugiausia pasiūlymų ir klausimų mokesčių pertvarkai sulaukta dėl numatomo didesnio individualios veiklos apmokestinimo.

Finansų ministerija bent dalį siūlomos mokesčių pertvarką tikisi priimti Seimo pavasario sesijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pasiūlymai jūs pasiūlymai

Invalidai veisia kitus dar didesnius invalidus planingai. Iš to gyvena. Medikų, profesūris, teisininkų, bankininkų, politikų, prokurorų, šou žmonių, didesnio kalibro teisėjų vaikai, dukros, anūkai, žmonos yra užkietėję narkašai. Idiotai vien jų tarpe. Apsiformina neįgaliais. Tada mokesčių mokėt nereikia. iš narkašo ką tu paimsi? Ir jie nuolat nusikalsta. Tam oačiam rately ir orikuriras, ir policija, ir medikas po pedofilų orgijos atvažiuoja anonimiškai subinskylių susiūt. Nu nebejuokinkit. Su tom refirmom.

jo

mokesciu didinimas dabar jau mokesciu pertvarka vadinamas?

Dirbantis individualiai

Jeigu būtų patvirtintas FM siūlomas smarkus (kone dvigubai) dirbančių individualiai apmokestinimo padidinimas, tektų arba atitinkamai kelti kainas, arba ieškoti kitos išeities, pvz., individualią veiklą registruoti kitoje ES valstybėje, kur mokesčiai yra protingesni, ir ten juos mokėti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS