Mirė buvęs energetikos ministras A. Stasiukynas | kl.lt

MIRĖ BUVĘS ENERGETIKOS MINISTRAS A. STASIUKYNAS

  • 2

Eidamas 80-uosius metus mirė buvęs energetikos ministras Algimantas Vladas Stasiukynas. Apie tai pirmadienį pranešė jo sūnus Andrius Stasiukynas.

„Iki paskutinės minutės buvo veikloje – klinikinė mirtis ištiko žaidžiant stalo tenisą, po dviejų parų komoje atsigavo ir kūrė naujų veiklų planus, kuriems jau nebuvo lemta išsipildyti“, – feisbuke rašė A. Stasiukynas.

A. Stasiukynas energetikos ministru dirbo 1993–1995 metais. Iki 2003-ųjų jis buvo įmonės „Algaudra“ konsultantas, iki 2006 metų – Kauno termofikacinės elektrinės vadovas ir vienas iš akcininkų.

Atsisveikinimas su A. Stasiukynu antradienį ir trečiadienį vyksta Vilniuje laidojimo namuose „Nutrūkusi styga“. Urna išnešama balandžio 19 dieną 12 val., laidojimas vyks Saltoniškių kapinėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Savas

Iškraipoma tiesa, A.Stasiukynas turėjo tik vieną sūnų, o Andrius yra antrosios žmonos sūnus, kodėl iškraipoma tiesa? Argi nenusipelnė pagarbos, už globą, ir meilę ir parašyti tiesą, kad buvo geras tėvas ir žmonos sūnui mylėjo kaip savo vaiką? Kam iškraipyti tiesą?

Reda

Užuojauta

SUSIJUSIOS NAUJIENOS