Naujoms miškininkų uniformoms – 3,5 mln. eurų | kl.lt

NAUJOMS MIŠKININKŲ UNIFORMOMS – 3,5 MLN. EURŲ

Valstybinių miškų urėdija (VMU) įmonės darbuotojų darbinei aprangai įsigyti ketina skirti apie 3,5 mln. eurų. Numatyta maksimali investicijų suma įsigyjant 4 tūkst. komplektų drabužių.

Kaip praneša VMU, uniformos ar darbo drabužiai kiekvienam specialistui ir darbuotojui bus parenkami pagal jo atliekamo darbo specifiką. Skirtingi reikalavimai darbužiams svarbūs ir priklausomai nuo sezono – žiemos arba vasaros. Darbo drabužiams bei avalynei, kurie skirti darbui lauke, keliami aukšti kokybiniai reikalavimai, t. y. jie turi būti atsparūs drėgmei, karščiui ar šalčiui, tempimui.

„Patvirtinus biudžetą, pradedame detalią analizę ir, išsigryninę poreikius, paskelbsime viešųjų pirkimų konkursą įsigyti kokybiškus bei praktiškus darbo drabužius bei uniformas visiems įmonės darbuotojams. Darbo drabužiai bei jų komplektacija kiekvienam specialistui ir darbininkui bus pritaikyta pagal jo darbo funkcijas ir specifiką“, – pranešime cituojamas VMU direktorius Marius Pulkauninkas.

Įsipareigojimas visus įmonės darbuotojus aprūpinti darbui reikalingais darbo drabužiais ir uniformomis įtrauktas ir praėjusių metų gruodžio 27 dieną su profesinių sąjungų jungtine atstovybe pasirašytoje kolektyvinėje sutartyje.

Praėjusiais metais VMU darbuotojų darbo drabužiams ir uniformoms išleido apie 220 tūkst. eurų – nauji darbo drabužiai buvo perkami naujai įsidarbinusiems, miške dirbantiems darbuotojams arba keičiami susidėvėję darbo drabužiai bei avalynė.

Planuojama, kad jau šių metų pabaigoje didžioji dalis VMU darbuotojų turės naujuosius darbo drabužius ir uniformas – su skiriamaisiais ženklais bei šiuo metu kuriamu įmonės logotipu.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

zelemunčikas

Kad sutaupyti 3,5 milijono eurų,tevaikšto prisidengę lapais.

Skwerneli,

Ziurek premjere,vagia is biudzeto,vagia is misku- ziurek ,daryk ka nors ,juk kovojai su vagimis ,kai polycynyku buvai!

sepetys

Ugniagesiu uniformoms pinigu nera,o sitiems misku vagims atsiranda. Nesistebekite del ko zmones emigruoja,matant kas vyksta.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS